Luk

Gytkjær rundede 20 sæsonmål i sikker sejr

| Ekstraklasa | 10 kommentarer

Infoboks

Lech Poznan - Pogon Szczecin 4-0
Ekstraklasa
22' 1-0 Jakub Moder
31' 2-0 Christian Gytkjær
57' 3-0 Dani Ramirez
62' 4-0 Jakub Kaminski

Christian Gytkjær scorede sit 20. sæsonmål, da han bidrog til Lech Poznans 4-0-sejr over Pogon Szczecin.

Christian Gytkjær og Lech Poznan havde tirsdag mulighed for at spille sig op i tabellen, da de hjemme havde besøg af Pogon Szczecin.

Og missionen lykkedes fint. 

Efter 22 minutter sparkede Jakub Moder Lech Poznan foran med 1-0 efter godt opspil i venstre side, og efter en halv time slog Gytkjær til.

En forsvarspiller klokkede i det foran eget felt, og Gytkjær sparkede fra buekanten resolut værterne på 2-0. 

Det var danskerens anden kasse på tre dage og hans 17. i 27 ligakampe, hvilket gør ham til aktuel ligatopscorer. Inklusiv pokalen har Gytkjær nu scoret 20 mål i 30 kampe.

Den spanske playmaker Daniel Ramirez scorede og assisterede i anden halvleg i en sikker 4-0-sejr, der sender Lech Poznan op på tredjepladsen med fire point op til Mikkel Kirkeskovs Piast Gliwice, der skuffede med 0-0 mod Gornik Zabreze.

Førerholdet Legia Warszawa har syv point ned til Piast Gliwice og 11 point ned til Lech Poznan – endda med en kamp i baghånden.


 


Af Mikael Blond

10 kommentarer

Kong Dario 22:21          
Han fortsætter målformen må man sige. Mener fortsat at han er yderst landsholds aktuel. Han ved hvor målet står, det kan man ikke komme udenom.
TheUnitedWay 22:26          
Ej han er fin i de mindre ligaer, men på landsholdet er Poulsen, Dolberg og Braithwaite klart foran som spidsangriber.
Bøggild 22:32          
Han er en god joker at have med, når vi skal jagte et mål eller når bolden bare ik´ vil ind, så skal han sgu nok være på pletten ;-)
Kong Dario 22:39          
Synes hverken Poulsen eller Braithwaite er nogle 9er typer - mere wings. De laver ikke nok mål.

Dolberg og Gytkjær er rene 9ere - dem skal vi dyrke på landsholdet - mangler fandme nogle der kan sparke kuglen i mål ofte.
FCKforever2020 22:45          
Han er stadig aktuel for landsholdet, men det kræver at han ikke tager et alt for stort skridt i forhold til klub her til sommer og at han stadig scorer en masse mål for sin klub. Tror han ville passe godt ind i FCK sammen med Fischer eller Daramy i angrebet. Hvis Ndoye stopper her til sommer, så mangler vi en stor angriber der scorer mange mål og altid er skarp.
TR1986 22:52          
Andreas Cornelius i topform er også aktuel i front. Gytkjær er en klassisk angriber der ved hvor målet er. Ikke den mest tekniske eller hurtigste, men skarp foran mål. Han kunne godt minde om tiden med Mads Junker, hvor han også viste sin skarphed og var inde at snuse til landsholdet.
poh 00:14          
Stærkt, Gyt! Men dit bedste mål var i overtiden imod FCR i 2012 <3
Fredag 28. januar
Torsdag 27. januar