Luk

Gytkjær skaffede tiltrængt succes til Lyngby

| NordicBet Liga | 1 kommentar

Infoboks

Lyngby - Vendsyssel FF 1-0
NordicBet Liga
56' 1-0 Frederik Gytkjær

Lyngby formåede søndag at komme tilbage på sejrskurs, da de i en tæt duel slog Vendsyssel med 1-0 i NordicBet Ligaen. Her blev Frederik Gytkjær matchvinder.

Lyngby vil meget gerne hurtigt tilbage i 3F Superligaen, men i den seneste periode har De Kongeblå haft store problemer i den danske NordicBet Liga.

De har nemlig blot fået to point i de seneste tre kampe, og dermed var de tvunget til at få en sejr, da Vendsyssel FF gæstede Lyngby Stadion søndag eftermiddag.

Det var dog ikke en køn omgang fodbold, som Lyngby leverede i første halvleg, hvor gæsterne fra Vendsyssel i flere omgange kunne have bragt sig foran med 1-0 i opgøret.

Efter 19 minutter fik de nemlig tilkendt et indirekte frispark i Lyngby-feltet, hvor svenske Diego Montiel fik til opgave af brage bolden i kassen.

Vendsyssel-spilleren manglede dog den vigtige skarphed, da han smaskede bolden langt over mål, og så slap Lyngby med skrækken.

I flere perioder af første halvleg kontrollerede Lyngby spillet, da de pressede gæsterne langt tilbage på banen. 

De formåede dog ikke at få sendt bolden over stregen, og dermed gik de to mandskaber til pause med 0-0. 

Forløsningen for hjemmeholdet kom dog i anden halvleg, da de endelig fik nedkæmpet Vendsyssels defensiv, der havde havde stået godt imod Lyngbys offensiv.

11 minutter inde i anden halvleg blev Frederik Gytkjær nemlig sparket ned af Vendsyssels Mads Greve, og så pegede kampens dommer på straffesparkspletten.

Det var selvsamme Gytkjær, der gik til bolden, og han kunne uden problemer banke Lyngby i front med 1-0, da han sendte den helt ud i venstre side af målet uden chance for Lukas Jönsson.

Efterfølgende begyndte Vendsyssel også at vise tænder, hvor blandt andre Parfait Bizoza kom frem til en stor chance, men Frederik Ibsen formåede at redde bolden i en af de få aktioner, som han kom i i anden halvleg.

Vendsyssel jagtede udligningen i de døende minutter, men det var Lyngby, som helt sidst fik muligheden for at lukke opgøret.

Her slog hjemmeholdet til på en omstilling, hvor Gytkjær til sidst blev spillet helt fri inde i feltet. Her skulle Lyngby-angriberen blot sparke bolden over i modsatte hjørne, men Jönsson hev en stor redning frem inde i målet.

Det betød dog ikke noget i sidste ende, da Lyngby kunne forlade banen med en 1-0-sejr over Vendsyssel i NordicBet Ligaen.

Lyngby ligger på andenpladsen i rækken, hvor de står noteret for 32 point efter 16 runder. De er tre point efter topholdet fra FC Helsingør.


Af Raymund Nelausen

1 kommentar

Slettet(270000221401) 16:08          
Endelig maaan!!
Søndag 16. januar