Luk

Gytkjærs ambition: Vil tilbage på landsholdet

| International | 1 kommentar

Infoboks

Monza - Reggina
Serie B (22/01)
Oddset 1,77 3,45 4,70
bet365 1,72 3,30 4,33

Christian Gytkjær håber, at han kan få målene til at hagle ind for Monza, så han atter kan komme tilbage på det danske landshold. 

Under Åge Hareide fandt Christian Gytkjær ni gange vej til banen, når det danske landshold spillede. 

Det gjorde han med fem scoringer til følge og sikrede sig dermed et ganske flot målsnit i den rød-hvide trøje. 

Men med Kasper Hjulmand ved roret er det endnu ikke blevet til landskampe, og det håber den fysisk stærke angriber, at han kan få ændret på via godt spil for sin klub, Serie B-holdet Monza. 

Det fortæller han i et interview med det italienske medie Binario Sport.

- Som alle andre er mit mål at rykke op i Serie A. Rent personligt vil jeg gerne score så mange mål som muligt. Det er skuffende for mig, at jeg har ikke har scoret så meget, som jeg har gjort i de seneste sæsoner, så jeg ikke har kunne hjælpe mit hold. 

- Jeg håber at nå tilbage til mit niveau snart, så jeg kan komme på måltavlen oftere, som jeg gjorde imod Brescia. 

- Jeg tror, at alt er muligt. Jeg skal gøre det godt med Monza, og det er det første mål. Hvis jeg scorer meget for klubben, så vil jeg automatisk være blandt kandidaterne. Det er min ambition at komme tilbage på landsholdet, for det vil være toppen af kransekagen, siger Gytkjær til Binario Sport.

Han har i denne sæson spillet 16 kampe og scoret tre gange. To af de scoringer er dog faldet i de to seneste kampe, så måske en målstime er under opsejling. 


Af Andreas Roesen
Onsdag 19. januar
Tirsdag 18. januar