Luk

Håbefuld Pochettino: Forlæng transfervinduet

| Premier League | 17 kommentarer
Håbefuld Pochettino: Forlæng transfervinduet
Foto: Getty Images

Infoboks

Olympiakos - Tottenham
Champions League gruppe B (18/09)
bet365 4,50 3,50 1,83
NordicBet 4,45 3,60 1,92
Oddset 4,30 3,55 1,87

England bør igen forlænge deres transfervindue, så det følger resten af Europa, fastslår Tottenham-manager Mauricio Pochettino.

Det engelske transfervindue lukkede allerede den 8. august – kort før sæsonstart – men det bør ifølge Tottenham-manager Mauricio Pochettino ændres hurtigst muligt.

De andre klubber i Europa har over tre uger, hvor de kan købe spillere i England, uden de engelske klubber kan reagere, og det er et kæmpe problem, mener manageren.

- Jeg var ikke en del af beslutningen, men på det tidspunkt troede de, at det var det bedste for klubberne. Men jeg tror, at mange nu indser, at det var en kæmpe fejl, siger Pochettino ifølge Reuters.

- Jeg håber, at de fixer problemet til næste sæson. Vi skal tilbage og følge samme forløb som i Europa, hvis man skal kunne konkurrere i Europa League og Champions League.

- Champions League kan skabe problemer for et hold som os, så det er klart, at jeg ikke kan være glad som træner, når de sidste tre uger kan ødelægge ens hold. For mig er det ikke fornuftigt, og vi skal ændre det hurtigt, siger manageren.


Af Sara Margren

17 kommentarer

mofo72 08:05          
Hvorfor ikke bare lukke for begge veje..
PL går den rigtige vej!!!
BrevPosten 08:37          
PL går kun den rigtige vej, hvis resten af Europa følger med. Det ser det ikke ud til, at de vil, og så skal det selvfølgelig ændres tilbage. Eriksen situationen er uholdbar, og vil helt sikkert gentage sig i andre klubber
Scotty 08:43          
Pochettino har vist generelle problemer med forandringer. Egentligt lidt underligt hans alder taget i betragtning..

PL har truffet det eneste rigtige valg. Nu venter vi blot på at resten af de store ligaer følger trop. Der er ingen grund til at lade være..
Slettet(552157192508) 08:52          
Synes det mere uholdbart, at alle klubber skal bruge de förste fire runder på, at koncentrere sig mere om transfers end på hvad der sker på banen, hvilket jeg vil mene var tilfäldet tilbage da engelske klubber også kunne köbe fra hinanden.

Eriksen situationen er uden tvivl uholdbar, men er ret sikker på, at der havde väret flere uholdbare situationer, hvis det engelske vindue stadig var åbent.


Hvad angår Eriksens situation, så er det da bare at beholde ham og präve at forlänge mens kontrakten langsomt löber ud. Han er på peanuts i forhold til hvad en erstatning skal have i lön og samtidig en gentleman der vil give alt selvom han ved han gerne vil väk.
mofo72 09:03          
Brevposten

Mener at der hverken må købes eller sælges fra PL i det engelske vindue. Hvis du kunne gæres inden for regler og kontrakter ville det løse problemet for PL managers imod de andre ligaer..!!!
La Fidanzata d?Italia 09:12          
Selvfølgelig går PL ikke den rigtige vej. Især hvis man kigger på det fra de små nationers side.
Når transfervinduet først lukker efter de sidst kvalifikationer til gruppespil i Europa er spillet, så kan de små klubber stadig nå at forstærke sig, hvis de mod der forventning kvalificere sige til gruppespillet i Europa.
Eksempelvis giver et gruppe spil til CHL minimum 120 mio kr, hvilket kan være det der gør at en lille klub kan nå at forstærke sig inden, når pengene er sikret.
Mikesas 09:44          
Jo, PL går den rigtige vej. Det må da være rart for en klub, at kunne holde fokus på sin trup og dermed spillet på banen, når sæsonen starter.
Søndag 15. september
Lørdag 14. september