Luk

Håbefulde Saints topper PL: Alt er muligt

| Premier League | 7 kommentarer

Infoboks

Southampton - Newcastle 2-0
Premier League
7' 1-0 Che Adams
82' 2-0 Stuart Armstrong

Southampton fører Premier League for en stund, og cheftræner Ralph Hasenhüttl er meget tilfreds og optimistisk omkring den udvikling, som har ført holdet dertil.

Jannik Vestergaards Southampton fører den bedste engelske række foran Liverpool, Leicester, Tottenham og alle de andre.

Godt nok med en spillet kamp mere, men den præstation ser Saints-manager Ralph Hasenhüttl store muligheder i, selv om man næppe er på førstepladsen længe endnu.

- Jeg er glad på fansenes vegne. Det er et godt tidspunkt at kigge på tabellen på. Selv om det kun er for en aften, så er det stadig OK – det er fantastisk. Vi har aldrig været der, så det er historie for dem. 

- Sidste år skrev vi negativ historie, og i år har vi mere positive ting, og der kommer forhåbentligt mere positivt, siger Hasenhüttl til klubbens hjemmeside og fortsætter:

- Vi spiller på en modig måde i øjeblikket, hvor vi er organiserede med en god balance i forhold til at tage risici eller ej.

- Mod bolden er vi et af de bedst organiserede hold i ligaen. Nu er vi også begyndt at spille rigtig godt med bolden, så alt er muligt.

Saints er á point med Liverpool på 16 point, mens Leicester er på 15 og Spurs på 14.


Af Jonas Dalgård

7 kommentarer

bruger 151464 08:00          
Flot udvikling af en klub, der kender sin plads i fødekæden og som ofte kæmper for at undgå nedrykning.....
Enzo Scifo 08:15          
Jeg er virkelig glad for at Tottenham slog Saints i en kamp de var ved også at tabe. De spiller virkelig deres chance og er et rigtig godt hold.
CopenhagenSaint 10:08          
Vi nyder 1.pladsen så længe det varer - fantastisk start på sæsonen. Selvfølgelig er det en kort fornøjelse, men samtidig en KÆMPE fornøjelse. COYR
UP!TheGunners 10:28          
Påfaldende, at Pierre gør det så godt som han gør hos Spurs samtidig med, at Saints ser ud til at have haft godt af at komme af med ham.
LukeDanDuke 10:41          
Påfaldende, at Pierre gør det så godt som han gør hos Spurs samtidig med, at Saints ser ud til at have haft godt af at komme af med ham.
Ja virkelig påfaldende. Eller måske ikke...
Saintsforever 10:59          
Jeg er livslang Southampton-fan siden dagene på "The Dell" med Matthew Le Tissier. I Southampton har vi simpelthen været vant til at miste vores bedste spillere i mange år, dermed er der bare mange der er vant til at "træde et trin op" når gode spillere forsvinder. Ralph Hasenhüttl har i den grad fået lavet et kollektiv, hvor det er systemet mere end den enkelte spiller der er vigtig. En spiller som Romeu - der har taget pladsen efter Højbjerg, var ofte langsom, lavede for mange frispark og dømt ude. Men han har taget chancen og gjort det glimrende efter Pierre tog væk. Ikke at vi vil påstå at Højbjerg ikke er savnet. Men det var lige så meget tiden i Southampton der modnede Højbjerg, som jeg er og bliver stor fan af (selvom tilgivelse måtte tage lidt tid efter han forlod os). Et andet eksempel på hvordan spillere modnes i Southampton og under vores Alpe-Klopp det er Vestergaard, som samtlige Saints-fan i mere end 1 år har været klar til at sende hvor som helst, bare han ikke var på banen for os. Han er blandt vores allerbedste spillere og har både selvtillid, vinder hans dueller og hans afleveringer fremad banen er nu en vigtig del af hele Southamptons velsmurte bindeled mellem alle 3 kæder - for så slet ikke at tale om hans 2 mål. Nu er Vestergaard pludselig hyldet på SoMe og ingen ville drømme om at sælge ham nu. Ings vores største stjerne kom skadet fra Liverpool for et par år siden, og talentet var tydeligt - siden har han været en af de allerbedste (i mine øjne naturligvis den bedste) angribere i Premier League og fortjent udtaget til landsholdet. Han er nu skadet og naturligvis var vi nervøse over at undvære ham. Men hvad skete Che Adams, der længe lignede "ham der ikke kunne score" hamrede en kanon i nettet - Træner Ralph er blevet ved med at tro på ham og det virker pt. Endelig skal vi også nævne Theo Walcott, den fortabte søn der vendte hjem og ikke kunne bruges i Everton. Han blomstrer og giver virkelig skarphed til angrebet, således at savnet af Ings forekommer mindre. Lige nu nyder vi momentet og Saints-fan skriver "Stop the Count" og joker med at "vi sagsøger dem der sætter ligaen igang igen. Vi holder naturligvis ikke topplaceringen og ender da nok også lavere. Men for 1 år siden tabte vi 0-9 til Leicester en fredag aften. Igår vandt vi en fredag aften og gik til tops i Premier League for første gang siden 1988. Selvom det er over vores evne, så er det ikke tilfældigt og ros til ledelsen for at holde fast i Ralph Hasenhüttl, som jeg mener er blandt de bedste trænere i ligaen og retteligt har sit navn Alpe-Klopp!
CopenhagenSaint 11:47          
COYR - we march on....

"Stop the count..." fandeme sjovt :o)
Søndag 17. januar