Luk

Håland: Det vildeste jeg nogensinde har gjort

| Champions League | 9 kommentarer

Erling Braut Håland kalder sit hattrick i tirsdagens Champions League-kamp for det vildeste, han nogensinde har gjort.

RB Salzburgs 19-årige nordmand Erling Braut Håland var tirsdag aften i forrygende målhumør, da han i første halvleg mod Genk scorede et hattrick for RB Salzburg, som siden vandt 6-2.

Den oplevelse vækkede selvsagt stærke følelser i den unge nordmand, fortalte han efter kampen til uefa.com.

- Det her er det vildeste, jeg nogensinde har gjort i mit liv. Fansene i dag (tirsdag, red.). Jeg havde gåsehud, lige da jeg gik på banen, og jeg har stadig en følelse i kroppen, som jeg aldrig har haft før, sagde Håland og fortsatte om den forrygende start, som han og RB Salzburg fik.

- Alt er muligt. Vi så alle Ajax sidste år, og det ville være fedt at være det nye Ajax. Men vi ved, der er mange gode hold. Det er svært, men alt er muligt.

Håland er med sine tre mål tirsdag oppe på i alt 17 scoringer i denne sæson i alle turneringer – heriblandt den østrigske liga og pokalturnering.


Af Jonas Dalgård

9 kommentarer

Jesper Eschen 08:52          
17 mål denne sæson... Er du gal en statistik

Håland kan godt gå hen og blive rigtig, rigtig god. Stor, stærk, hurtig og en ganske fin afslutter både med fødderne hovedet
MesutCazorla 08:54          
Og de 17 mål, er vel og mærke i ni kampe. Ganske pæn statistik, han render rundt med dér.
AG 09:09          
Hvis jeg husker rigtigt, lavede han engang som ganske ung fire mål i samme kamp på meget kort tid for Molde - enten som indskifter til sidst eller helt i starten af kampen.
MesutCazorla 09:25          
Det kan også nævnes, at han lavede ni mål i samme kamp, ved u20 VM tidligere i år.
OAJ-Kongen 10:07          
Det virker som om Norge nu har en ordentlig angriber, han bliver spændende at følge ihvertfald.

Ærgerligt vi ikke har nogen angribere i Danmark mere.
clary 10:11          
Ro på. Det er den østrigske liga og mod Genk.
Og at Danmark ikke har nogen angriber, er vel ikke korrekt. Sammenlignet bragede Dolberg igennem for Ajax for et par år siden, i en bedre liga, inden han blev ramt af skader. Om Håland er i europæisk top om 4 år eller Dolberg, må tiden vise.
Strategy 10:52          
Ja - det skal tages med at hans mål i Østrig har været mod rimeligt dårligt modstand - holdet har vistnok vundet de kampe der 38-4, eller noget i den dur. Og de 9 mål han scorede i U20 landskamp ledte jo til at modstanderne blev mistænkt for matchfixing.

Men han er jo uden tvivl et angrebstalent, og Norge har som nævnt i den anden tråd en ret spændene årgang på vej her: Ajer (Forsvar - Celtic), Sander Berge (Midtbane - Genk, og meget bedre end kampen igår tilsiger), Ødegår (Midtbane - ejes af Real Madrid), samt Haaland kan muligvis være stammen på det Norske landshold i mange år fremover, og det kan blive spændene for vores Norske venner. Men der er et stykke vej endnu.
Fredag 18. oktober
Torsdag 17. oktober