Luk

Haaland og Sancho gjorde det af med Frankfurt

| Bundesliga | 23 kommentarer

Stortalenterne Erling Haaland og Jadon Sancho kom begge på tavlen, da Dortmund fredag bankede Frankfurt med 4-0 og hoppede op på andenpladsen.

Dortmund led i sidste weekend et sent 3-4-nederlag til Bayer Leverkusen efter en forrygende topkamp, og de gulblusede jagtede derfor oprejsning fredag.

Her fik Dortmund besøg af midterholdet Frankfurt, der havde Frederik Rønnow med på bænken, og værterne tog hurtigt taktstokken i kampen.

Raphael Guerreiro var centimeter fra at sende Dortmund i front efter små ti minutters spil, men heldet var med Kevin Trapp i Frankfurt-buret.

Dortmund fortsatte trykket, og det gav pote efter 33 minutter, hvor Achraf Hakimi serverede bolden for fødderne af Lukasz Piszczek, der bankede bolden fladt i kassen til 1-0.

Trods yderligere chancer før pausen bød første halvleg ikke på flere scoringer, men Dortmund skulle bare bruge fem minutter af anden halvleg på at fordoble føringen.

Her blev stortalentet Jadon Sancho sendt igennem i venstre side, og han sparkede efter et træk ind i banen bolden i nettet ved nærmeste stolpe.

Fire minutter senere stemplede også Erling Haaland ind i opgøret, da Hakimi sendte en flad bold ind foran, som nordmanden kom først på og sparkede Dortmund på 3-0.

Målet fik kampens tempo til at dale en smule, men hvis udfaldet ikke allerede var givet, blev det definitivt afgjort med et lille kvarter igen.

Her tog Raphael Guerreiro et godt ryk fremad, inden han med stor kraft bragede 4-0-målet ind bag Kevin Trapp.

Efterfølgende blev både Jadon Sancho og Erling Haaland skiftet fra banen, og Dortmund cruisede en knusende sikker 4-0-sejr i hus.

De tre point sender Dortmund op på andenpladsen i Bundesligaen med samme pointantal som RB Leipzig og blot et enkelt efter topholdet Bayern München.

Både Bayern og Leipzig har dog en kamp i hånden i forhold til Dortmund.


Af Martin Schmidt

23 kommentarer

Derfor 23:25          
Jadon Sancho er et Kæmpe talent... Haaland er jeg lidt mere usikker på, han spille ærlig talt ikke særlig godt.... Men mål er jo mål :-)
Fjeldabe 23:31          
Én ok kamp, og man blir usikker.. Litt av et press unge talenter har i disse tider om man ikke presterer 100% i hver kamp.
LilleGraa 23:43          
Nej, han er ikke særligt god Haaland..
Hr. Objektiv 23:43          
Sancho lavede også mange boldtab. Var bestemt ikke en af hans gode kampe. Han virkede kun bedre end Haaland, fordi han er mere på bolden. Egentlig ikke nogen prangende kamp af nogen.

Dog var Frankfurt så piv ringe at det var til at blive trist over. De kunne ingenting
Redondo69 00:00          
Frankfurt kan til gengæld prale af at have de bedste fans i Tyskland. Nu sad jeg ved Sydtribunen, så det var lidt svært at høre dem, men de så ud til at have en fest over i den anden ende.

Haaland virker lidt klodset og lidt usikker, men han har et sandt målscorer instinkt og er kun 19 år!!! Han er købt til at score mål og udfylde det hul, som Dortmund har sukket efter længe. Der er ikke noget at være usikker over. Han er et kæmpe talent!
wendelbo 03:03          
det sjovt folk stadig sætter spørgsmåls tegn ved normanden..

han har score mål i CL mod napoli og liverpool top klasse hold.

han bombede den østrigske liga i sænk.

han bomber Bundes ligaen i stykker.

har svært ved at se man kan være negativ.
MR. Buur 03:22          
Haaland bliver en super angriber , der er nogle kanter og justeringer der ændres og når det er sket efter 1 til 2 år så spiller han for et ad de absolut bedste hold i PL
Fredag 28. februar
Torsdag 27. februar