Luk

Hælscoring sendte Kolding videre i pokalen

| Sydbank Pokalen | 0 kommentarer

Infoboks

Brabrand - Kolding IF 0-1
Sydbank Pokalen
38' 0-1 Rasmus Nissen

Kolding IF formåede tirsdag at spille sig videre i Sydbank Pokalen, da de slog Brabrand med 1-0. Her blev Rasmus Nissen matchvinder med en hælscoring.

Tirsdag var der fuld gang i den danske pokalturnering, hvor det første opgør blev spillet i Brabrand, hvor hjemmeholdet tog imod gæsterne fra Kolding IF.

De to mandskaber har lige været i kamp med hinanden, da Brabrand i den seneste runde af 2. division slog Kolding med 1-0.

Men tirsdag aften var det gæsterne fra Kolding, som kom bedst fra start, og de var tæt på at komme foran med 1-0 efter ti minutter af kampen. Her blev Tobias Sommer spillet helt fri tæt på mål, men hans forsøg blev reddet.

Begge hold kæmpede for at åbne ballet, men seks minutter før pausen kom der endelig gang i måltavlen, da Rasmus Nissen var i hopla og bragte Kolding foran med en hælscoring.

Her samarbejdede Sommer og Morten Ohlsen Hansen flot, inden Nissen efterfølgende kunne dirigere bolden ind i netmaskerne med hælen.

Efter pausen var det derfor værterne fra Brabrand, som skulle på jagt, men det var fortsat Kolding, som var det farligste mandskab tirsdag aften.

Her burde Nissen i flere omgange have udbygget føringen til 2-0, men han manglede heldet, da Brabrands keeper formåede at holde liv i opgøret.

Kolding formåede dog at holde stillingen frem til slutfløjtet, selvom Brabrand var tæt på en udligning kort før tid, da et frispark ramte overliggeren. 

Det betyder dermed, at Kolding er videre til fjerde runde af Sydbank Pokalen efter deres 1-0-sejr over Brabrand.


Af Raymund Nelausen
Lørdag 23. oktober
Fredag 22. oktober