Luk

Hagelskjær: Fans kalder mig Diagonalskjær

| 3F Superliga | 7 kommentarer

Infoboks

SønderjyskE - AaB 1-3
Superligaen Grundspil
35' 1-0 Emil Holm
38' 1-1 Louka Prip
54' 1-2 Kasper Kusk
90' 1-3 Louka Prip

Anders Hagelskjær har fået kælenavnet 'Diagonalskjær' af AaB's fans, hvor han efter kampen mod SønderjyskE også fortæller, at han nok er en 'late-bloomer'. 

Fans har døbt dig 'Diagonalskjær', men der er vel mere til det end det?

- Ja, jeg har også flere venner, der kalder mig 'Anders Sideskift', så det er ikke første gang, at jeg hører den, men det er klart, at jeg kommer med en anden dimension i spillet i forhold til at have en venstrebenet i opspillet, griner Anders Hagelskjær ad sine kælenavne.

AaB's Hagelskjær har efterhånden sat sig tungt på den ene af de tre pladser i AaB's midterforsvar, hvorfra han kan fordele boldene i opspillet med lange diagonaler og sideskift fra venstre mod højre som venstrebenet.

Den 24-årige forsvarsspiller, der spillede fuld tid i mandagens 3-1-sejr over SønderjyskE i 3F Superligaen, erkender ellers, at han er en 'late-bloomer', men at han nu føler, at han er ved at slå igennem for alvor.

- Jeg har taget nogle step her hen over de seneste par år, synes jeg især som forsvarsspiller, sagde Hagelskjær efter mandagskampen.

- Så jo, man kan godt kalde mig 'late-bloomer', hvor jeg tog en lidt anden vej end mine jævnaldrende i FC Midtjylland, som hurtigt satte sig fast på Superligaen.

- Der kom jeg lidt senere, men jeg er super glad og tilfreds med den rejse, jeg er på lige nu.

Hvad er det, der klikker for tiden i AaB?

- Jamen, der er jo flere ting. Jeg har en træner, jeg føler, der tror på mine kvaliteter, og så synes jeg også, at spillestilen passer mig godt i en tremandsbagkæde.

- Så gør jeg selvfølgelig også alt, hvad jeg kan til træning og arbejder hårdt for at vise, at det er mig, der skal spille, men også for min egen skyld, sagde Hagelskjær, inden han blev spurgt til sit kælenavn 'Diagonalskjær'.

Hagelskjær kom til AaB i sommer fra Silkeborg og har siden da spillet 13 Superligakampe med ét mål til følge.


Af Kristoffer Lind Pedersen

7 kommentarer

Gusla 10:28          
Eftersigende bliver Anders Diogonalskjær også kaldt Anders Haglgevær, grundet hans store talent for skydespil. Heriblandt skulle CSGO være en af hans favoritter, hvor han sammen med hans slæng hænger ud på discord gruppen Slug den FC
- Gusla
DetSatmeDumtSkrevet 10:58          
Sindssygt du hænger manden ud privat, og henviser til hvor man kan finde ham. Hav dog respekt for mandens privatliv. Det ender med at han må beskyttet profiler
JUXTAPOZ 11:20          
Jeg må lige rette skribenten.
Hagelskjær har ikke bidt sig fast som fast starter. Han spiller pt. pga. Granli er skadet.
Tommy Bechmann 12:09          
@DetSatmeDumtSkrevet

Du lever op til dit navn
Gusla 12:13          
Jeg tror du har misset halvdelen, hvis ikke hele min kommentar under din morgen buffet på den lokale tank.
Jeg har på intet tidspunkt nævnt at jeg personligt "hænger ud" med Anders Haglgevær. Dog kunne det være sjovt at møde sådan en stor personlighed og ikke mindst se hvor stor han venstre leg er.
Scandaloose 12:32          
@Gusla

Tror ikke helt du forstår, hvad manden skriver. At blive ´hængt ud´ menes der ikke, at du hænger ud MED ham, men at du lufter private ting om manden, som han måske ikke ønsker at dele med offentligheden.

Jeg ved jo så ikke, om du har det fra en anden artikel og er også ligeglad :)
TMG 20:53          
Føler mig som Einstein, efter at have læst denne tråd....
Tirsdag 7. december