Luk

Haitiansk prøvespiller får kontrakt i Viborg

| NordicBet Liga | 4 kommentarer

Infoboks

Viborg FF - Fremad Amager
NordicBet Liga (18/10)
bet365 1,55 3,80 6,00
NordicBet 1,58 4,15 5,15
Oddset 1,58 4,00 5,60

Den 19-årige haitianer Shelove Achelus har efter en god prøvetræning i Viborg FF fået sig en kontrakt i 1. divisionsklubben.

Viborg FF har sikret sig en aftale med den 19-årige haitianer Shelove Achelus efter en vellykket prøvetræning.

Det skriver klubben på sin hjemmeside.

- Shelove Achelus er en ung spiller med et spændende potentiale og med nogle åbenlyse spidskompetencer, som vi tror på, at vi kan udvikle og få forløst i vores miljø, siger sportschef Jesper Fredberg.

- Han er hurtig, driblestærk, god én mod én og så har han et fint blik for sine medspillere. Han er stadig en ung fyr, der har meget at lære, men vi ser et rigtig spændende udviklingspotentiale i ham.

- Vi skrev kontrakten med Achelus for tre uger siden, men nogle personlige gøremål og en masse papirarbejde har langstrakt hele processen, og derfor er han først klar til at træne som VFF-spiller fra i dag.

- Nu skal vi have ham i den rette kampform, og så håber vi hurtigst muligt, at vi ser ham i kamp i den grønne trøje, siger Fredberg.

Shelove Achelus, som boltrer sig på kanten, har senest spillet hos franske Ajaccio, men kommer altså til det viborgensiske på en fri transfer.


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting
Fredag 18. oktober
Torsdag 17. oktober