Luk

Hakimi lynede to gange da Inter fik tre i streg

| Serie A | 7 kommentarer

Infoboks

Inter - Bologna 3-1
Serie A
16' 1-0 Romelu Lukaku
45' 2-0 Achraf Hakimi
67' 2-1 Emanuel Vignato
70' 3-1 Achraf Hakimi

Inter fik deres tredje Serie A-sejr i streg, da de besejrede Bologna med 3-1 og spillede sig på andenpladsen i Serie A. 

Christian Eriksen sad for syvende Inter-kamp i streg på bænken fra første fløjt, da Bologna gæstede Antonio Contes tropper.

Inter kunne med en sejr spille sig forbi Juventus og op på andenpladsen, mens Bologna kunne avancere fra tiende- til en delt ottendeplads, hvis de fik tre point med hjem fra opgøret.

Det skulle de forsøge uden Andreas Skov Olsen, der fortsat er ude med den rygskade, som han pådrog sig mod Færøerne i oktober.

Hjemmeholdet kom glimrende fra start, da Romelu Lukaku gjorde det til 1-0 efter et 16 minutters spil.

Ivan Perisic sendte et indlæg i feltet, som den belgiske angriber forsøge at flugte på første gang, men han fik ikke ordentlig træf på bolden. Han var til gengæld selv først over den løse bold, som han sparkede i nettet til 1-0.

Midtvejs i første halvleg kunne Roberto Gagliardini have gjort det til 2-0, da han steg højest til vejrs efter et hjørnespark, men midtbanespilleren headede snert over mål.

Efter 34 minutters spil kom Lukaku til endnu en chance, da han blev spillet i dybden, men hans afslutning sad for tæt på Lukasz Skorupski i målet, der dermed kunne redde bolden.

Det kunne han til gengæld ikke i første halvlegs sidste minut, da Marcelo Brozovic spillede en bold hen over Bologna-forsvaret. 

Her havde Achraf Hakimi taget et dybdeløb ind i boldens bane, hvor han tæmmede den, inden han sendte bolden i nettet til pauseresultatet 2-0.

Ti minutter inde i anden halvleg kunne Alexis Sanchez have afgjort kampen mere eller mindre definitivt, da han blev spillet fri og afsluttede fladt mod højre, men Skorupski leverede en strålende redning.

Seks minutter senere var det Lukakus tur til at forsøge sig igen, men Skorupski fortsatte med at holde Bologna inde i kampen.

Derfor blev kampen for alvor åbnet op på ny, da Bologna reducerede i det 67. minut.

Et indlæg blev dirigeret videre til Roberto Soriano i venstre side af feltet, hvor han spillede den fladt på tværs til Emanuel Vignato, der sparkede 1-2-målet i det tomme net.

Den åbning fik Inter dog hurtigt punkteret, da Achraf Hakimi blev dobbeltmålscorer tre minutter senere.

Han fik plads til at drive bolden hele vejen frem til kanten af feltet fra sin plads som højre wingback, inden han afsluttede fladt i venstre side, hvor Skorupski denne gang ikke så alt for overbevisende ud, da bolden sneg sig i nettet.

Det blev også kampens sidste scoring, hvorfor Inter besejrede Bologna med 3-1, hvilket sender dem på andenpladsen med to point færre end AC Milan.

Christian Eriksen kom på banen i det 91. minut. 


Af Andreas Roesen

7 kommentarer

Toldo2000 22:43          
Simpelthen latterligt at smide Eriksen ind i overtiden når kampen allerede er ovre. Virkelig en grim stikpille Conte for 3 kamp i streg sender Eriksen´s vej
RaZZ87 22:51          
Jeg tænker det samme. Eriksen og Conte er ikke et godt match, og det må man jo bare leve med. Sådan noget sker for mange spillere. Det virker dog dybt underligt - og en lille smule småligt - gang på gang at sende Eriksen på banen på et tidspunkt, hvor han ikke har mulighed for at sætte et ordentligt aftryk.
Slettet(350105202712) 22:59          
Tag nu klaphatten af og accepter at det ikke er alle, der ser Eriksen som guds gave til menneskeheden ;)

Det er da mere interessant at diskutere, hvorfor Real Madrid ikke kunne bruge Hakimi. Han er jo vanvittig god.
mansemand 23:07          
"Det er da mere interessant at diskuterer, hvorfor Real Madrid ikke kunne bruge Hakimi. Han er jo vanvittig god."

næ..det er ligegyldigt...
bruger 153599 23:19          
Jeg får en enorm lyst til italesætte Hakimi nu...
Jeg er helt enig, Hakimi er en af de bedste på hans position, han mangler bare den selvtillid han havde i Dortmund. Et par mål her i aften er jeg sikker på vil bidrage til det!
Eriksen fik to minutter, synes ikke han skal være samtaleemnet hver gang.
ForzaCyrus 23:31          
Hakimi var ude og sige. Han VILLE være starter. Den garanti kan du ikke få i Real, når Cavajal er bedre defensivt og har bevist mere. At Real så står og mangler en HB nu, det jo sådan det kan gå.

Hakimi ville til Inter, ud fra hvad man har kunne læse, for der var masser af bud fra større klubber.
Kemosabe-Kowl 04:41          
Ro på med ham Hakimi. Han er LANGT mere en wing, end han er back. Så at laver 2 mål mod Bologna er selvfølgelig flot, men vildere er det ikke. 3 mål og 2 assist i 10 Serie A kampe er godkendt. Men det fås vel bedre?

Han spillede i øvrigt fuldstændig elendigt imod Real i begge opgør.
Lørdag 23. januar