LeoVegas.dk ready? betfair Bethard Casino24 Advertisement

Halldorsson: Runarsson og Schram må vente

| VM | 2 kommentarer
Halldorsson: Runarsson og Schram må vente
Foto: Getty Images

Infoboks

AaB - Randers FC
Superligaen Grundspil (10/02)
bet365 2,20 3,20 3,40
NordicBet 2,11 3,35 3,70
Oddset 2,15 3,30 3,50
YouBet 2,15 3,25 3,45

Se Chelsea - Tottenham

Stream live på Eurosport Player 

Advertisement
Randers-keeper Hannes Halldorsson er overbevist om, at han holder Alex Runarsson og Frederik Schram væk, når det går løs for Island ved VM i Rusland.

Randers FC's sidste skanse Hannes Halldorsson var blandt de 23 spillere, der forleden blev udtaget til sommerens VM-slutrunde i Rusland, men endnu fylder det ikke meget for keeperen.

- For at være helt ærlig tænker jeg ikke meget over det endnu. Det er et stort nok projekt for mig at forsøge at holde Randers i Superligaen. Det er et kedeligt svar, men det er bare en megastor udfordring.

- Det er også en sjov udfordring med meget pres på. Det er godt at føle, man er i live på den måde. Det føles næsten præcis som at spille de store kampe med landsholdet, siger Halldorsson til bold.dk.

De to andre keepere i truppen er Alex Runarsson og Frederik Schram. Regner du med, at du skal stå til VM?

- Ja, helt klart, hvis ikke jeg er skadet, så står jeg. Det ved jeg bare, at jeg gør. Jeg har stået fast i seks år nu, og det er ikke for at være arrogant.

- Runarsson er en fantastisk målmand, og han skal nok få mange landskampe i fremtiden. Men hvis jeg er skadesfri, bliver det ikke denne sommer.

Frederik Schram var en overraskelse i truppen, hvordan ser du ham?

- Han havde nogle gode træninger med os i USA (Ligalandsholdstur i januar, red), og han er kommet ind i stedet for Ögmundur Kristinsson, der ellers står i Æresdivision (For Excelsior, red).

- Frederik fik vist godt frem i USA og var et frisk pust. Han er en stor keeper, der fylder meget, og han bliver spændende at følge i fremtiden.

Hvad er jeres ambitioner i Rusland?

- Vi har selvtillid, så vi skal videre fra gruppen. Vores pulje bliver matchet med Danmarks pulje, så det kunne være sjovt at møde dem i en 16-delsfinale. Men først skal vi lige videre, og det bliver kæmpesvært.

- Først kamp bliver afgørende. Kan vi holde Messi og hans venner væk, kan vi lave et godt resultat, og så har vi gode chancer for at gå videre, siger Halldorsson.

Island møder Argentina, Nigeria og Kroatien i den rækkefølge i VM's gruppe D.

Nikolaj Harding/mikael@bold.dk

Se Chelsea - Tottenham Stream live på Eurosport Player 
Advertisement

Af Mikael Blond
Torsdag 24. januar
Onsdag 23. januar