LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Halse: Lønstrup har mange gode idéer

| NordicBet Liga | 0 kommentarer
Halse: Lønstrup har mange gode idéer
Foto: Getty Images

Christian Lønstrup er kommet til FC Roskilde med mange gode idéer og midtbanespilleren Nicklas Halse håber, at dette kan blive vendepunktet efter en svær periode.

FC Roskilde har fået en vanskelig start på sæsonen i den næstbedste danske række. Holdet har kun tre point efter de otte første kampe og nu har klubben taget konsekvensen og erstattet Rasmus Monnerup med Christian Lønstrup.

Den tidligere FC Helsingør-træner har gjort et godt indtryk og har mange gode idéer, fortæller midtbanespilleren Nicklas Halse.

- Det er spændende. Vi har kun haft ham i to dage, så det er begrænset hvad han har nået at implementere, men efter de træninger vi har haft med ham, virker det meget spændende, siger Halse til bold.dk.

- Han er en mand, der har mange gode idéer, og har sin måde at gøre tingene på.

Lønstrup havde stor succes i Helsingør og skabte både et godt spillende fodboldhold, men udviklede også spillerne, så de blev klar til større adresser.

- Han har meget fokus på spillernes udvikling. Vi har ikke helt kunne mærke det endnu, men FC Helsingør har udviklet mange dygtige spillere til større klubber.

- Jeg så det jo kun udefra, men det var et godt spillende Helsingør-hold, de gange vi mødte dem i 1. Division. De var gode på bolden og havde en klar forståelse af, hvad der skulle gøre. De var svære at spille mod.

21-årige Nicklas Halse håber, at trænerskiftet nu kan blive vendepunktet for holdet.

- Jeg var glad under Rasmus (Monnerup, red.) og havde det godt der. Det er ikke kun hans ansvar, at vi har tre point i otte kampe, det er lige så meget os spillere.

- Men en træner giver altid noget ny energi og en ny start. Det kan forhåbentlig være vendepunktet, så vi kan komme i gang, slutter han.

Christian Lønstrups første opgave som FC Roskilde-træner bliver en udekamp mod Viborg på søndag.

nanna@bold.dk

Se Copa del Rey-Finalen, Barcelona - Valencia Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Nanna Møller Karlsen

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Torsdag 23. maj
Onsdag 22. maj