Luk

Hamburger SV fik sejren i sidste sekund

| 2. Bundesliga | 3 kommentarer

Infoboks

Paderborn - Hamburger SV 1-2
2. Bundesliga
5' 0-1 Moritz Heyer
38' 1-1 Felix Platte
90' 1-2 Thomas Doyle

Hamburger SV var endnu en gang tæt på et pointtab, men dybt inde i overtiden blev Thomas Doyle den store helt, da han sikrede HSV en 2-1-sejr over Paderborn.

Historien er ved at være den samme for Hamburger SV, som lige når at få succes, inden de igen bliver ramt af problemer.

Den nordtyske traditionsklub har nemlig i de seneste tre kampe blot fået tre point, og det er altså ikke nok, hvis man gerne vil tilbage i Bundesligaen. 

De fik dog muligheden for en sejr fredag, da de tørnede sammen med Paderborn, som var med helt i toppen af rækken. Gæsterne fra Hamborg fik da også en fremragende start, da Moritz Heyer var på pletten efter blot fem minutter.

Her endte bolden på kanten af feltet efter en ripost, og så smaskede Heyer den ellers ind i netmaskerne med en hård inderside.

HSV formåede dog ikke at gå til pause med en føring, da hjemmeholdet fra Paderborn skabte status quo i opgøret syv minutter før pausen, hvor Felix Platten var på pletten.

Her modtog han bolden fra Sven Michel lige uden for feltet, hvor Platten efterfølgende fik sendt bolden over stregen til 1-1, som også var stillingen ved pausen.

I anden halvleg kom HSV frem til et hav af chancer, hvor Robert Glatzel og Sonny Kittel i flere omgange burde have bragt gæsterne fra Hamborg foran igen, men skarpheden manglede i den grad.

Paderborn skulle derfor i slutfasen forsøge at holde HSV fra fadet og holde resultatet hele vejen til slutfløjt.

Det lignede længe, at Paderborn ville lykkedes med den plan, men dybt inde i overtiden satte Manuel Wintzheimer fart på i en HSV-omstilling.

Her kunne tyskeren drive bolden helt frem til feltet, hvor han smed den ind til David Kinsombi, som lagde bolden død for Thomas Doyle på kanten af feltet.

Det viste sig at være en god ide, da Doyle efterfølgende smaskede bolden ind i netmaskerne til 2-1, og dermed sikrede HSV sig en sejr over konkurrenterne fra Paderborn.

HSV ligger nu placeret på en femteplads med 18 point, hvor de nu blot er fire point fra toppen af 2. Bundesligaen.

Danske Mikkel Kaufmann var ikke med i truppen for HSV.


Af Raymund Nelausen
Fredag 3. december
Torsdag 2. december