Luk

Hamburger SV reddede sig point i overtiden

| 2. Bundesliga | 1 kommentar

Infoboks

Aue - Hamburger SV 1-1
2. Bundesliga
23' 1-0 Antonio Jonjic
69' 1-0 Soufiane Messeguem
90' 1-1 Dirk Carlson

Hamburger SV sikrede sig fredag aften et enkelt point, da Aues Dirk Carlson sendte bolden i eget net i overtiden, og dermed endte kampen 1-1 mod Aue.

Hamburger SV skulle fredag aften forsøge at komme tilbage på vinderkurs, efter de blot fik 2-2 mod FC Nürnberg i seneste runde.

Fredag var HSV op imod Aue, hvor den tyske traditionsklub kunne stryge i top tre, hvis de formåede at vinde kampen. Det er dog aldrig nemt for HSV, når de har muligheden for at gå til tops.

De kom nemlig bagud med 0-1 efter 23 minutter, da Antonio Jonjic var på pletten for hjemmeholdet. Det var dog ikke helt bevidst, at han bragte Aue foran.

Her blev der nemlig slået et indlæg ind i boksen fra højrekanten, hvor Jonjic ikke formåede at komme først på bolden. I stedet kunne Jonas David cleare den, men han headede dog bolden ind i baghovedet på Aue-spilleren, så den efterfølgende fløj i mål.

Det var et noget spøjst mål, men det betød ikke det store for Aue, som nu var på vej mod de tre point i 2. Bundesligaen.

HSV lagde sig dog ikke ned, da de kom frem til flere store muligheder, hvor Sonny Kittel blandt andet havde chancen for at skabe status quo kort tid inden pausen. 

Kittel sendte et hårdt skud afsted mod mål fra kanten af feltet, men bolden blev afværget på stregen.

Efter pausen fik gæsterne fra Hamborg dog nemmere arbejdsbetingelser, da Aues Sofiane Messeduem blev smidt ud med et direkte rødt kort, og dermed var HSV en mand i overtal i de sidste 20 minutter.

HSV kunne dog ikke få bolden prikket ind over stregen, og dermed var det et selvmål, som reddede gæsterne. Aues Dirk Carlson sendte nemlig bolden i eget net i overtiden.

Kampen endte dermed 1-1 mellem Aue og HSV, hvor Mikkel Kaufmann sad på bænken for gæsterne gennem hele opgøret.


Af Raymund Nelausen

1 kommentar

3.verdenskrig 21:01          
Vi skal have HSV og Bremen tilbage !
Onsdag 26. januar
Tirsdag 25. januar