Luk

Hammarby-kaptajn: Havde håbet på AGF

| Europa League | 0 kommentarer

Infoboks

FC Nordsjælland - AGF
Superligaen Grundspil (29/11)
Bet25 2,90 3,70 2,30
Oddset 3,05 3,65 2,25
bet365 3,00 3,75 2,15

Jeppe Andersen havde håbet, at Hammarby ville trække AGF i Europa League-kvalifikationen. Lech Poznan er et mere ubeskrevet blad, pointerer han.

Efter mandagens lodtrækning i Nyon står det klart, at Hammarby skal møde polske Lech Poznan i anden runde af kvalifikationen til Europa League.

Hammarby havde også chancen for at trække AGF, og spørger man Stockholm-klubbens danske anfører Jeppe Andersen, håbede han, at det blev tilfældet.

- Det havde været rigtig sjovt at trække AGF. Især for os danskere ville det være specielt, uanset om det havde været i Aarhus eller her i Stockholm. 

- AGF er godt kørende for tiden, så ved jeg faktisk ikke, om det havde været bedre at få dem end Lech Poznan

- Af de tre mulige hold ville jeg helst have trukket AGF på hjemmebane. Jeg håber, at vi kan møde dem senere i turneringen, hvis vi begge går videre, siger Jeppe Andersen til bold.dk.

Hammarby-kaptajnen er ganske tilfreds med at have trukket Lech Poznan og glæder sig over hjemmebanefordelen.

- Jeg må være ærlig at sige, at jeg har ikke så godt styr på den polske liga eller på Lech Poznan, men jeg ser det i hvert fald som et stor fordel, at vi spiller hjemme. Poznan spiller på græs, og vi spiller kunstgræs, og det vil altid være en fordel, siger Jeppe Andersen.

I stedet for Hammarby skal AGF møde vinderen af opgøret mellem estiske Nõmme Kalju og slovenske Mura, der spilles den 10. september.

Anden runde af Europa League-kvalifikationen afvikles den 17. september.

KØB BILLETTER TIL AGF's KOMMENDE HJEMMEKAMPE HER!


Af Martin Schmidt
Onsdag 25. november