Luk

Hammarby lever i vildt mesterskabskapløb

| Allsvenskan | 0 kommentarer
Hammarby lever i vildt mesterskabskapløb
Foto: Getty Images

Hammarby vandt 2-1 på udebane mod Östersunds i Allsvenskan, og derfor er danskerklubben fra Stockholm stadig med i det ekstremt tætte kapløb om det svenske mesterskab.

Det er meget tæt i toppen af den bedste svenske række Allsvenskan, hvor der blot resterer to spillerunder.

Danskerklubben Hammarby er stadig med i kapløbet om mesterskabet, og i dag skulle de forsøge at holde sig inde i kampen i opgøret mod Östersunds.

Med en sejr kunne Hammarby bringe sig op på førstepladsen i Allsvenskan, og selvom føringen potentielt kun ville være til låns indtil førerholdet Djurgården har været i aktion, så var det nødvendigt med en sejr for at være med i mesterskabskampen.

Hammarby havde både Jeppe Andersen og Mads Fenger med fra start i en jævnbyrdig første halvleg, hvor Östersunds spillede lige op mod titelkandidaterne.

Først i anden halvleg fandt Hammarby frem til det forløsende føringsmål.

Den tidligere FCK-lejesvend Alexander Kacaniklic brød igennem i venstre side af banen, og herfra fandt han Imad Khalili i midten af modstanderens felt.

Khalili drejede bolden i mål med en kølig inderside, og så var Hammarby stadig med i mesterskabskapløbet.

20 minutter før tid fordoblede Nikola Djurdjic føringen. Han fik tåen på et langt frispark, og det skulle vise sig at blive et vigtigt mål.

Fem minutter før tid scorede Östersunds Sven Kroon nemlig til 2-1, og så var Östersunds tæt på at få point.

Hammarby forsvarede sig dog dygtigt i kampens slutfase, og danskerklubben formåede at holde Östersunds fra yderligere scoringer. 

Opgøret endte 2-1 til Hammarby, og derfor må det grønklædte hold fra Stockholm håbe på et favorabelt resultat, når Djurgården i morgen møder Örebro.


Af Benjamin Alexander Helbo
Lørdag 16. november
Fredag 15. november