Luk

Hammarby slog bundproppen med tenniscifre

| Allsvenskan | 1 kommentar
Hammarby slog bundproppen med tenniscifre
Foto: Anders Kjærbye / fodboldbilleder.dk

Nikola Djurdjic scorede lørdag aften hattrick for Hammarby, der slog Eskilstuna med hele 6-1. Mads Fenger og Jeppe Andersen var begge med.

Danskerklubben Hammarby gæstede lørdag aften Allsvenskan-bundholdet AFC Eskilstuna, og både Mads Fenger og Jeppe Andersen startede inde.

Det skulle dog blive en anden tidligere Superliga-spiller, der løb med overskrifterne i kampen.

Efter et hurtigt føringsmål til Eskilstuna stemplede den tidligere Randers-angriber Nikola Djurdjic nemlig ind i kampen, da han udlignede til 1-1 efter 18 minutter.

Fem minutter senere sendte Alexander Kacaniklic, der har en fortid i FC København, Hammarby på 2-1, og derfra kiggede Stockholm-klubben sig ikke tilbage.

Djurdjic scorede sit andet mål til 3-1 efter 33 minutter på oplæg fra Kacaniklic, og fem minutter inde i anden halvleg blev det 4-1 ved Imad Khalili.

Fire minutter senere udbyggede Muamer Tankovic til 5-1, inden han i det 67. minut serverede bolden til Nikola Djurdjic, der fuldendte sit hattrick med en scoring til 6-1.

Grimmere blev det ikke for hjemmeholdet, der med nederlaget ligger sidst i Allsvenskan grundet en dårligere målscore end Sundsvall.

Jeppe Andersen spillede hele kampen, mens Mads Fenger blev skiftet ud med 20 minutter igen.

Med sejren holder Hammarby på fjerdepladsen fast i toppen af Allsvenskan. Holdet har netop nu syv point op til lokalrivalerne fra AIK, der fører ligaen og dog har spillet en kamp mere.


Af Martin Schmidt
Tirsdag 20. august
Mandag 19. august