LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Hammarby strøg til tops med storsejr

| Allsvenskan | 0 kommentarer
Hammarby strøg til tops med storsejr
Foto: Getty Images
Bjørn Paulsen leverede en enkelt assist, da Hammarby mandag slog Brommapojkarna med 4-0. Hammarby er nu på førstepladsen i den svenske liga.

Hammarby er kommet stærkt fra start i den nye Allsvenskan-sæson, og mandag aften kunne klubben snuppe sin tredje sejr på stribe, da Brommapojkarna kiggede til Stockholm.

Hos hjemmeholdet var både Jeppe Andersen og Bjørn Paulsen med i startopstillingen, mens gæsterne havde Martin Rauschenberg med fra start.

Og Brommapojkarna-danskeren kom hurtigt i fokus - han fik således gult kort allerede i første minut.

Hammarby kom således klart bedst fra start i opgøret, og efter 25 minutter faldt den første scoring i det, der skulle vise sig at blive en storsejr. Imad Khalili steg op til et hjørnespark og headede bolden over stregen.

I anden halvleg satte Hammarby sig endnu mere på kampen, end det var tilfældet før pausen. Efter 50 minutter sendte Jiloan Hamad bolden i dybden til Imad Khalili, som scorede sit andet mål i opgøret.

10 minutter senere hamrede Bjørn Paulsen bolden frem i banen, og den strøg hele vejen frem til kanten af feltet, hvor Jiloan Hamad mødte den, rundede keeperen og sparkede Hammarby på 3-0.

Dermed var kampen lukket, men Hammarby var ikke tilfreds med 3-0. 

Efter 77 minutter udnyttede pressede Pa Amat Dibba så hårdt på, at Brommapojarna-keeperen kom til at blokere bolden ud på Dibba, som rettede bolden over stregen til 4-0.

Dermed fik Hammarby sin tredje sejr på stribe og er nu alene på førstepladsen i Allsvenskan.

Se alle kampe fra EM-kvalifikationen Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Søndag 24. marts
Lørdag 23. marts