Luk

Hammarby: Svendsen-udvikling kan gavne os

| International | 0 kommentarer

Infoboks

Djurgården - Hammarby
Allsvenskan (09/08)
bet365 2,15 3,50 3,20
Oddset 2,10 3,55 3,10
YouBet 2,10 3,55 3,15

I Hammarby glæder man sig over salget af Sander Svendsen. Hvis han udvikler sig i OB, kan det gavne den svenske klub på sigt.

OB har hentet en ny angriber i Hammarby. Den 21-årige nordmand Sander Svendsen kommer til fra den svenske hovedstadsklub, hvor han dog ikke har spillet siden nytår.

Han har således været udlejet til Odds BK. Han indgik dog i planerne for Hammarbys efterår, fortæller sportschef Jesper Jansson, som alligevel er godt tilfreds med salget af den unge spids.

- Vores udgangspunkt har hele tiden været, at Sander skulle komme tilbage til os efter udlejningen og fortsætte her, men så kom det her bud fra OB, siger Jansson til klubbens hjemmeside.

- Efter at have talt med Sander om hvad han selv vil, og efter vi kiggede på konkurrencesituationen på holdet lige nu, besluttede vi at gennemføre transferen.

- Vi vil gerne takke Sander meget for hans tid i Hammarby, og vi tror, han har alle muligheder for at udvikle sit fulde potentiale i OB. Det kan også gavne Hammarby i fremtiden, siger Jesper Jansson.

Sander Svendsen har spillet 13 kampe i Eliteserien for Odds BK siden marts, men han har endnu ikke scoret nogen mål.

OB's sæsonkortsalg er i fuld gang. Du sikrer dig dit kort her.


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting
Onsdag 5. august