LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Hammer beundrer den amerikanske mentalitet

| Superligaen | 1 kommentar
Hammer beundrer den amerikanske mentalitet
Foto: Getty Images

Infoboks

AaB - Hobro
Superligaen Pulje 2 (26/04)
bet365 1,60 4,00 5,25
NordicBet 1,65 4,15 5,05
Oddset 1,70 4,40 4,20

Se Liverpool - Huddersfield

Stream live på Eurosport Player  

Advertisement
Advertisement
Hobro tilknyttede tirsdag den unge midtbanespiller Christian Cappis, og sportschef Jens Hammer Sørensen forklarer, at han godt kan lide amerikanske spilleres mentalitet.

Tirsdag fordoblede Hobro antallet af amerikanere i Superliga-truppen, da man tilknyttede den 19-årige midtbanespiller Christian Cappis.

Cappis har trænet med i Hobro i noget tid, og tirsdag aften fik han sin debut, da Hobro røg ud af pokalturneringen mod OB. Ifølge sportschef Jens Hammer Sørensen er det en alsidig midtbaneslider, der er blevet hentet til klubben.

- Han er det, jeg kalder en rigtig hårdtarbejdende midtbanespiller. Han er dygtig med begge ben, og så er han kun 19 år. Han gør det sgu godt. Jeg kan godt se et rigtig stort potentiale i ham, siger Jens Hammer Sørensen til bold.dk.

Ifølge sportschefen kan Cappis både bidrage offensivt og defensivt på midtbanen.

- Han er det, jeg kalder en sekser, otter eller tier. Han kan det hele. Han er ikke helt så god en sekser som Jonas Brix-Damborg. Der er han ikke helt. Han fylder ikke helt så meget, og han er ikke helt så klog endnu, men han har redskaberne til at blive en lige så god sekser som Jonas, siger Hammer Sørensen.

- Han er meget adræt og kommer rundt på på banen. Han kan se spillet og er teknisk dygtig. Så han kan også spille otter og sågar tier. Jeg synes, han har mange facetter i sit spil.

Hobro havde i forvejen en anden amerikaner, 20-årige Emmanuel Sabbi, i truppen, og Jens Hammer Sørensen forklarer, at han er faldet for amerikanernes tilgang til tingene.

- Jeg kan meget godt lide deres mentalitet. De arbejder bare hårdt og har lidt den der med at være sin egen lykkes smed.

- De ved godt, at der ikke kommer nogen og hjælper dem. Hvis de gerne vil slå deres navne fast som fodboldspillere, så er det kun dem selv, der kan gøre det.

- De er seriøse, spiser sundt og arbejder hårdt. Det kan jeg virkelig godt lide, siger Jens Hammer Sørensen.

Emmanuel Sabbi har særligt i denne sæson vist sig godt frem i Hobro, og det bliver bemærket 'over there'.

- Sabbi har ligesom åbnet nogle døre. Sabbis historie er jo også, at han er i gang med at slå sit navn fast i europæisk fodbold, synes de i USA. Det har gjort det lidt lettere for den næste, siger sportschefen.

Christian Cappis har en fortid på FC Dallas' ungdomsakademi.

anton@bold.dk

Se Liverpool - Huddersfield Stream live på Eurosport Player  
Advertisement Advertisement

Af Anton Græsdal Maajen

1 kommentar

Moth 15:49          
Jep, de har faktisk spilleglæde som nok skyldes universitetsfodbold!
Torsdag 25. april
Onsdag 24. april