Luk

Hammer: Hvilsom spiller igen i næste sæson

| 3F Superliga | 0 kommentarer

Infoboks

Lyngby - Hobro
Superligaen Nedryknings-playoff (20/07)
bet365 2,60 3,40 2,60
Oddset 2,55 3,50 2,70
YouBet 2,70 3,35 2,65

Sæsonen er formentlig slut for Mads Hvilsom, som skal igennem en operation i lysken. Det fortæller Hobro IK-sportschef Jens Hammer Sørensen.

Mads Hvilsom skal onsdag igennem en operation, der skal rette op på den lyskeskade, han fik i sæsonpremieren mod AGF tilbage i juli sidste år.

Hobro IK-sportschef Jens Hammer Sørensen ærgrer sig, for det betyder, at Hvilsom formentlig er færdig for sæsonen.

- Som jeg forstår det, er det et ret lille indgreb, men vi regner ikke med at se ham på banen mere i den her sæson, siger Hammer til bold.dk.

- Men Mads er ved godt mod, for han har kunnet lave det, som en fysisk træner vil kalde cardio-træning, og derfor er han i rigtig god fysisk form. Vi tror på, at han er i topform, når vi går i gang med optakten til den kommende sæson, siger Jens Hammer Sørensen.

Mads Hvilsom vendte i sommer hjem til Hobro IK efter flere år i andre klubber, men han har kun spillet lidt mere end 20 minutter fordelt på to kampe.

- Det har været en rigtig træls sag for både Hobro og Mads. Der er nogle ting, vi er blevet klogere på som klub, og Mads er blevet klogere på sin egen krop i forhold til det der med at lytte til faresignaler, siger Jens Hammer Sørensen.

- Vi er blevet klogere i forhold til, at spillerne jo bare gerne vil spille. Mads ville give sin højre arm for at komme tilbage og bidrage i Hobro, men han har været for ivrig undervejs, og det skal vi som klub lære af.

- Det var et ønskescenarie for os at få Mads tilbage. Han havde en fortid i klubben, så vi kendte ham, og han kendte os. Oveni det kunne vi få ham gratis hjem, efter at han blev vores største salg, dengang han røg til Braunschweig, så på den måde var det en god jysk sag. Men det har bare vist sig at blive en uheldig sag.

- Det er selvfølgelig rigtig ærgerligt for Mads, og vi er kede af det på hans vegne – men det har sgu også været ærgerligt for Hobro, siger Jens Hammer Sørensen.

Mads Hvilsoms kontrakt i Hobro løber til sommeren 2022.


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting
Onsdag 15. juli
Tirsdag 14. juli