Luk

Hammer møder Hobro: Havde usundt forhold

| NordicBet Liga | 7 kommentarer

Infoboks

Hobro - Fremad Amager
NordicBet Liga (01/10)
bet365 2,35 3,40 2,75

Jens Hammer står fredag ansigt til ansigt med Hobro, og den nye Esbjerg-direktør mener, at han havde et usundt forhold til sin tidligere klub.

Fredag aften krydser Esbjerg og Hobro klinger i 1. division, og det bliver en speciel oplevelse for Jens Hammer Sørensen.

I mere end 20 år var han en del af Hobro, men i maj fik han en fyreseddel og blev i august i stedet præsenteret som ny administrerende direktør i Esbjerg fB.

Han erkender, at det bliver vemodigt at møde Hobro, men mener heller ikke, at hans forhold til klubben var, som det skulle være.

- Hvis jeg skal reflektere lidt over det, havde jeg nok et usundt forhold til Hobro. Jeg var så dybt involveret i alt i den klub, at jeg dårligt turde se kampene.

- Det er ikke for at sige et ondt ord om Esbjerg, men nu er jeg slet ikke nervøs under kampene. Jeg kan forholde mig analyserende og fodboldfagligt til det, siger Jens Hammer til Nordjyske.

Esbjerg får besøg af Hobro klokken 19 fredag aften.


Af Martin Schmidt

7 kommentarer

cornholio 08:39          
Total Billy Beane ham her.
Bugen 08:44          
Follow the money ! That´s all...
Rundsaven 08:49          
Husk nu, at Hobro fyrede ham og ikke omvendt :)
WB-Danmark 09:25          
RUNDSAVEN

Helt enig. Det er som om, Jens Hammer - og mange i Fodbolddanmark - har glemt (eller har valg at glemme), at manden blev fyret på gråt papir.

Som én, der følger Hobro IK tæt, vil jeg sige, at det er en stor overraskelse, at Jens Hammer bruger store ord som fodboldfaglighed.
Footboy 11:44          
Der er vel ikke nogen grund til at påpege at han blev fyret, når det står i artiklen.
Og det er som sådan også ligegyldigt, for det har ikke noget at gøre med hvad artiklen går ud på.
Jeg kender det selv fra en anden sportsgren, at man kan være så involveret følelsesmæssigt at man har svært ved at se kampe, hvor man ved at det ikke bare er et ligyldigt resultat, men at det påvirker på flere plan ud over det sædvanlige. Netop her er det specielt med Hobro, fordi de var/er en lille klub, drevet af frivillige og uden samme ballast som de store
Sydenergi 14:17          
Kære Hammer,

Lad nu være med at løbe rundt som en jubel idiot på banen hvis Esbjerg vinder. Det var pinligt når du gjorde det i Hobro.

God kamp.
kimjen 15:07          
Hobro var og er et smukt eventyr om det umuliges kunst. Hammer var anfører for ildsjæle og klubben blev i perioder til nærmest til folkeeje på grund af de imponerende resultater.
Esbjerg, derimod, har de sidste mange år været det stik modsatte. Forventningerne har været tårnhøje både internt og eksternt. Klubben som dominerede dansk fodbold i tresserne har mere eller mindre ( med få undtagelser ) skuffet på alle parametre.
Hammer har prøvet det umuliges kunst før. Nu skal tragedien vendes til endnu et smukt eventyr.
Jeg krydser fingre for jens´s helbred og Esbjergs fremtid, det fortjener begge parter og ikke mindst landsdelen.
Søndag 26. september