Luk

Hamsik svarer på kritik: Laver ikke hattricks

| Allsvenskan | 3 kommentarer

Infoboks

Marek Hamsik har endnu ikke levet op til de store forventninger, der fulgte med, da han skiftede til svensk fodbold. Han vil lade folk mene, hvad de vil.

I lidt af en choktransfer kunne IFK Göteborg før Allsvenskan-sæsonen præsentere Napoli-legenden Marek Hamsik på en kort aftale.

Hamsik har indtil nu spillet fem kampe, hvor det første mål endnu er udeblevet, mens det kun er blevet til et oplæg i den ene sejr, tre remiser og et nederlag, som sæsonen indtil nu har budt på.

Det har fået flere til at kritisere Hamsik for ikke at sætte nok præg på kampene, men slovakken tager kritikken og de høje forventninger med ro.

- Alle kan tænke, hvad de vil. Men jeg er ikke en spiller, som går ud og laver en masse hattricks. Jeg har holdkammerater, og jeg kommer til at hjælpe mine holdkammerater med at levere, siger Hamsik til Sportbladet, hvor hans holdkammerat Simon Thern støtter ham.

- Marek er en meget talentfuld spiller. Man kan ikke forvente, at skal springe rundt og lave en masse mål, for det er ikke den spillertype, han er, og det sagde jeg også meget tidligt. Men han er god til at læse spillet, god med bolden, taber den ikke ofte og er stærk fysisk. Så selvfølgelig er det dejligt at spille med ham, og så må vi se, hvor længe det bliver.

IFK Göteborg-træner, Roland Nilsson, fortæller også, at han mener, at Hamsik hele tiden tager skridt fremad.


Af Jonas Dalgård
Søndag 20. juni