Luk

Handanovic før Real: Deres fronttrio er i form

| International | 2 kommentarer

Infoboks

Empoli - Inter
Serie A (27/10)
Oddset 5,80 4,90 1,48
bet365 5,75 4,75 1,50

Samir Handanovic har set onsdagens modstander i Champions League, Real Madrid, nærmere an, og han mener, at de offensivt er i rigtig god form. 

De italienske mestre fra Inter er kommet godt fra land i den nye Serie A-sæson, selvom man har sagt farvel til flere profiler som Achraf Hakimi og Romelu Lukaku for ikke at forglemme cheftræner Antonio Conte.

Onsdag aften gælder Champions League så, hvor man noget skuffende røg ud som firer i gruppen i sidste sæson.

Sidste år mødte man også Real Madrid i gruppespillet, og det skal man også i år, hvor Inters turnering starter på hjemmebane mod de spanske giganter.

Inters målmand har i år holdt et ekstra øje på madrilenernes kampe, og han er imponeret af offensiven.

- Jeg har set alle Real Madrids kampe i år, og de er i fremragende form, siger målmanden på pressemødet forud for kampen.

- Så snart de rører bolden, kan de score. Deres fronttrio er i god form, og det er op til os at stoppe dem. Vi spillede mod de her spillere sidste år, og vi ved, hvordan de spiller.

Sidste år tabte man til Real Madrid i begge opgør, men Handanovic har tro på, at det kan blive anderledes i år.

- I år har Inter mere erfaring, og vi er mere målrettede. Vores mål er at gå videre til næste runde.

- Uheldigvis har vi ikke været oppe for det de sidste par år, eller vores modstandere har været bedre end os. Men det er fortiden nu, vi må tænke på morgendagens kamp, slutter Handanovic målrettet.

Inter og Real Madrid mødes onsdag aften klokken 21.00. De to andre hold i gruppen er Shakhtar Donetsk og Sheriff Tiraspol, som mødes i Moldova.


Af Kristoffer Lind Pedersen
Tirsdag 26. oktober
Mandag 25. oktober