Luk

Hansson: Bundniveau til midten af 1. division

| 3F Superliga | 5 kommentarer

Hallur Hansson synes, at AC Horsens på deres topniveau er et stabilt hold i 3F Superligaen, men at bundniveauet, som kampen mod Vejle viste, ikke er bedre end midten af 1. division.

AC Horsens smed deres midlertidige overlevelse i 3F Superligaen på gulvet, da man kollapsede i den sidste halve time mod Vejle Boldklub, som indhentede deres 3-0-føring.

Kollapset i opgøret forklarede Horsens-anfører Hallur Hansson efter kampen, er et meget godt eksempel på deres niveau i denne sæson. Det fortalte anføreren til TV Sport. 

- Det er helt forfærdeligt. En ting er, at vi godt vidste, at vi havde en god chance for at rykke ud, men ikke på den her måde.

- Jeg tror bare, at vores topniveau i denne sæson er til et stabilt midterhold i Superligaen, mens vores bundniveau er til midten af 1. division. Det viser den her kamp meget godt.

- Vi vandt en kamp i efteråret, det er jo latterligt, så jeg synes, at vi har været mere stabile i foråret, men det var mange point at hente, og vi vidste, at det ville blive svært, men alligevel så er det noget pis når det sker.

Det var Vejles indskiftede German Onughka, som gjorde det onde mod Hansson og Horsens, da han lavede et vaskeægte hattrick i opgørets sidste halve time.

Støt AC Horsens og køb en fanfigur


Af Theis Fischer Brandt
Onsdag 12. maj