Luk

Hansson siger farvel: Tak til Bo. H og spillerne

| NordicBet Liga | 0 kommentarer

Infoboks

Hobro - AC Horsens
NordicBet Liga (18/09)
Oddset 4,20 3,65 1,80
bet365 4,20 3,75 1,80

Hallur Hansson har lørdag fået ophævet sin kontrakt med AC Horsens efter over fem år i klubben, og derfor vil han blandt andet gerne takke Bo Henriksen.

Fem år i AC Horsens. Det var hvad, det kunne blive til for Hallur Hansson, som lørdag har fået ophævet sin kontrakt med 1. divisionsklubben.

Her har han været en stor profil og anfører i en klub, som betyder rigtig meget for ham, og derfor er der også mange, som han gerne vil takke, heriblandt hans tidligere cheftræner Bo Henriksen.

- Hvis jeg skal være helt ærlig, så har der været en masse gode og hårde tider, men alt i alt har det været en stor fornøjelse. 

- AC Horsens er en klub, der betyder meget for mig, og jeg vil selvfølgelig gerne takke alle medarbejdere, holdkammerater, Bo Henriksen og tilskuerne, for jeg har haft det godt og følt mig hjemme fra første dag. 

- Som tidligere anfører, fodboldspiller og fan vil jeg bare sige tak for de sidste fem år. Nu er jeg klar til at tage næste skridt, og jeg er spændt på, hvad der skal ske, udtaler Hallur Hansson i en pressemeddelelse.

29-årige Hallur Hansson nåede i alt 156 kampe for AC Horsens siden debuten tilbage i 2016.


Af Raymund Nelausen
Torsdag 16. september
Onsdag 15. september