LeoVegas.dk ready? betfair Bethard Casino24 Advertisement

Hareide: Al fokus på Peru og Australien

| VM | 8 kommentarer
Lars Jacobsen og Flemming Povlsen udtager den ideelle VM-trup
Åge Hareide om Kvist og VM: Jeg er bekymret for alle dem, som ikke spiller
Thomas Delaney: Kom tæt på landholdets hjerte
Hareide: Al fokus på Peru og Australien
Foto: Getty Images

Infoboks

Se Chelsea - Tottenham

Stream live på Eurosport Player 

Advertisement
Landstræner Åge Hareide fortæller, at han ikke bruger mange kræfter på at forberede sig til kampen mod Frankrig. Al fokus er på de to første modstandere, Peru og Australien.

Danmark indleder VM mod Peru, derefter venter Australien, og til sidst gælder det Frankrig. Og det er også den rækkefølge, Åge Hareide har tænkt sig at forberede sig.

I hvert fald tænker landstræneren slet ikke på, hvordan han skal gribe kampen mod Frankrig an.

- Jeg tænker udelukkende på Australien og Peru, for det er de to kampe, der skal vindes, for at vi kan gå videre. Det er meget vigtigt, siger Åge Hareide og fortsætter om Frankrig:

- Vi tager dem helt til slut og stille og roligt. De har et godt hold, og vi kender dem rigtig godt. Vi har set mindre til Peru og Australien. Så hvis vi holder fokus på dem og vinder over dem, så er vi videre, siger Åge Hareide.

Peru og Australien er to vidt forskellige hold. Peru er vævre sydamerikanere, der kan spille i højt tempo langs jorden, mens Australien er et mere fysisk mandskab.

- Vi står over for to så forskellige hold. Vi ved, at Peru er et dygtigt hold i samme stil som Chile (som Danmark har mødt i en træningskamp, red.). Der skal vi passe på, og vi skal være solide og stabile i defensiven i den kamp

- Men vi kan profitere på vores højde, så vi skal kigge på dødbolde, hjørnespark, lange indkast og frispark. Der skal vi sætte dem under pres, og vi kan se, at de har problemer med den slags fodbold, siger Åge Hareide.

Landstræneren afslører også, at han i hvert fald ikke kommer til at spille med samme opstilling i de to kampe mod Peru og Australien.

- Ikke meget forskellige, men det bliver forskelligt. Vi har aldrig skiftet meget mere end en eller to positioner, siger Åge Hareide.

Danmark møder Peru den 16. juni og Australien den 21. juni.

nicolai@bold.dk

Se Chelsea - Tottenham Stream live på Eurosport Player 
Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

8 kommentarer

JakobFC 07:47          
Det lyder jo alt sammen godt på papiret, men man kunne godt frygte at det hele bliver en anelse for taktisk. De gode hold skifter jo ikke opstilling efter hvem de møder, men det kan selvfølgelig være en fordel at modstandere har svært ved at læse vores opstilling og spil fra kamp til kamp.
Keegen4ever 08:39          
Nu er Danmark jo i den målestok heller ikke et af de gode hold så giver da klart mening at være taktiske
JakobFC 08:53          
Enig, men det kan også være farligt at stille op med store tunge spillere for at mase Peru fysisk og ende med at blive spillet rundt om af teknisk stærke spillere. Ligesom det kan være farligt at satse på små tekniske spillere mod Australien. Nu ved jeg godt at det ikke er helt så sort og hvidt og at vi også har spillere der både er stærke og har teknik, men det kan være farligt konstant at ændre opstilling, frem for at få spillet et stærkt hold sammen som kan blive bedre og bedre i løbet af turneringen.

Men som sagt kan det jo gå begge veje så jeg siger ikke at jeg med sikkerhed ved det er et dårligt træk.
hurra 10:28          
Det vil undre mig meget, hvis Åge skifter ret meget ud - det er vel kun på en plads han kan finde på det (højre fløj - Yussuf eller Cornelius). Han holder om nogen fast i sin startopstilling.
jijbcn 10:35          
Vi spiller 1 uafgjort og vinder 2. Tror den uafgjorte bliver imod Peru.

Ønsketænkning selvfølgelig :)
LukeDanDuke 10:44          
Yussuf har trods alt spillet fodbold det seneste halve år, selvom han ikke er fast mand mere.

Cornelius fejler stort i italien og jeg kan ikke forstille mig han kommer til at spille meget til VM.
hurra 11:19          
Fuldstændig enig - men Åge har fået den ide, at Cornelius er en fantastisk kantspiller, så er rimelig sikker på, at han nok skal få en del spilletid i Rusland.
Torsdag 24. januar
Onsdag 23. januar