Luk

Hareide: Helt uaktuelt at udtage Bendtner

| International | 7 kommentarer
Mål! Gameiro udligner hurtigt på kluntet afslutning
Mål! Lacazette skaber plads i feltet og hamrer bolden i kassen
Mål! Knivskarpe Jovic bringer balance i regnskabet
Mål! Aubameyang udligner på fremragende flugter
Mål! Gameiro tænder håbet i Valencia
Hareide: Helt uaktuelt at udtage Bendtner
Foto: Getty Images

Landstræner Åge Hareide har ingen planer om at udtage Nicklas Bendtner til de kommende landskampe, da Bendtner ikke spiller for Rosenborg.

Nicklas Bendtner er røget ud i kulden i Rosenborg, hvor han ikke får spilletid for tiden, og dermed er han også ude af landsholdet.

Det slår landstræner Åge Hareide fast, da nordmanden ikke vil udtage Bendtner, når han er så langt fra spilletid i sin norske klub. 

- Det er uaktuelt. Han har jo ikke spillet. Vi har gode oplevelser med Nicklas som person og som spiller, men som det er nu, er det helt uaktuelt at tage ham med, siger Hareide til norske Dagbladet.

- Jeg kender ikke situationen i Rosenborg, så det er umuligt for mig at sige noget. Som sagt har vi gode erfaringer med ham, men situationen i Rosenborg er umulig at kommentere på udefra.

31-årige Bendtners seneste landskamp var i marts 2018 i en træningskamp mod Chile.

Stream Tromsø – Rosenborg på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Mikkel Nøhr

7 kommentarer

Snigskytten 08:20          
Ja det da klart. Han spiller jo ikk... Er det danske journalister der stiller så tåbelige spørgsnål. ?
delaneyforpresident 08:42          
Er det danske journalister der stiller så tåbelige spørgsnål. ?
Det fremgår af artiklen, at det er norske Dagbladet, der har spurgt.
CAS1977 09:15          
Tåbeligt at forstyrre Hareide med dette spørgsmål endsige skrive en artikel om emnet.

Selv et treårigt barn, der ikke har set andet end curling og synkronsvømning hele livet kan vel for fanden se, at NB er lysår væk fra overhovedet at komme i spil til landsholdet.
maxbakketop 10:32          
Jeg kender ikke situationen i Rosenborg, så det er umuligt for mig at sige noget.
Med alle de gange han har udtaget Rosenborgspillere i sin tid som landsholdstræner, så er dette altså lidt halvpinligt, og ligger bare til i billedet om en landstræner, som ikke kommer nok rundt i klubberne, hvor spillerne spiller til dagligt.

Ikke fordi jeg synes NB skal med.
HerbalAttraction 10:42          
Glem nu forhelvede da de Rosenborg spillere. de spiller i Norge og det er bare ikke godt nok til det danske landshold. end of story
haraltidret 16:06          
Bendtner skal efter min mening ikke tilbage på landsholdet, uanset om han spiller i Rosenborg eller ej. For det første er niveauet i Norge for lavt, ifht det niveau de øvrige landsholdsangribere spiller på. Og for det andet tror jeg ikke Hareide gider al den potentielle polemik, der følger i kølvandet på at indlemme en spiller som Bendtner på landsholdet. Bendtner har haft chancen, men han har spildt den pga sin tvivlsomme opførsel både på og udenfor banen.
KB87 17:12          
@maxbakketop

der er ingen grund til at tage til norge for at se RBK spille med en NB. Åge har heller ikke tid til at se 1.divisions kampe i danmark, så hvorfor skulle han tage til Norge for at se det der?

vi har spillere i international klasse i de største ligaer, mon ikke Åge burde kigge på dem istedet da de begår sig på det højeste niveau? (hvilket er tydeligt NB aldrig har gjort, som fast inventar på de hold han har været på)

Fedt vi har en træner der siger det som det er, NB er ikke aktuel og det bliver han formentlig aldrig mere.
Der bliver ikke delt flere gaver ud til NB, de gaver fik han under Morten olsen, og der så vi hvor elendigt sammensætningen af det danske landshold var og blev brugt.
Men ja landsholdet bliver ikke et sted hvor NB kan promovere sig selv længere, og bruge det til at tiltrække interesse fra andre klubber fra, det har jo tydeligtvis været hans strategi igennem hele hans karriere, samtlige klubber er blevet lokket til at tro han var bedre end han egentligt reelt altid har været.

Så hellere kigge på dem han har udtaget, durmisi og wass 2 interessante spillere.

men Åges standarder er høje så det er svært for selv superliga spillere at spille sig ind på landsholdet, respekt for åge og hans gode resultater som har bragt DK tilbage på fodboldslandkortet.
Onsdag 19. juni
Tirsdag 18. juni