LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Hareide: Kan få brug for Namlis kvaliteter

| International | 3 kommentarer
Hareide: Kan få brug for Namlis kvaliteter
Foto: PEC Zwolle

Infoboks

Akhmat Grozny - FK Krasnodar
Premier League (13/07)
NordicBet 3,30 3,35 2,13

Se Superliga, Europa League og landsholdet

Live på Eurosport Player

Advertisement
Advertisement

Åge Hareide roser Younes Namli for hans gode sæson i Holland og forklarer, at holdet kan få brug for de kvaliteter, Namli besidder.

Landstræner Åge Hareide får chancen for at lære 24-årige Younes Namli bedre at kende i den kommende tid.

Offensivspilleren skal træne med landsholdet i den kommende tid, og Hareide ser frem til at få et endnu bedre kendskab til Namli, der har spillet en god sæson i hollandske Zwolle.

- Namli vil vi gerne kigge på, for vi har set ham en hel del for PEC Zwolle, og vi har talt med Jaap Stam om ham, siger Hareide.

- Han har haft en god sæson. Han er en venstrefodet spillet, og vi har lidt få venstrefodede spillere. Derfor er Namli med nu.

Namli var fast mand for Zwolle i den forgangne sæson, og hans præstationer førte til, at han for nylig blev solgt til russisk fodbold.

- Krasnodar har købt ham, og så kommer han endnu et hak op. De skal spille Champions League-kvalifikation, siger Hareide.

Younes Namli kan spille flere positioner i offensiven, og han har nogle kvaliteter, landsholdet kan få brug for, siger Hareide.

- Han har spillet alle positioner. Han har spillet centralt i Zwolle, og han har spillet venstre- og højrekant.

- Vi ønsker spillere, som kommer ind i mellemrummene, og Namli er sådan en spiller. Han er god på små områder, og det kan være sådan noget, vi har brug for mod Irland. I og med at de står der nede, så må vi være skarpe i de små rum, siger Hareide med henvisning til Irlands defensive spillestil.

Namli har tidligere spillet i AB og Heerenveen.

Se Superliga, Europa League og landsholdet Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Anton Græsdal Maajen
Mandag 17. juni
Søndag 16. juni