LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Hareide roser svensk organisation og kollektiv

| International | 1 kommentar
Og Det Var Danmark: VM 2002
#ForDanmark: Nationalmelodien
Thomas Delaney er tæt på Dortmund-skifte
Åge om Delaney: Han er en kriger
Lars Jacobsen med Sisto analyse: Han kan lave mål og skabe afgørende situationer
Hareide roser svensk organisation og kollektiv
Foto: Getty Images

Infoboks

Stream Danmark – Irland på Eurosport Player
Advertisement
Advertisement
Åge Hareide ser ikke, at en enkel spiller kan gøre ondt på Danmark i aften, men landstræneren ser store styrker i svenskernes stramme disciplin og stærke kollektiv, hvor alle arbejder hårdt.

Danmark og Sverige tørner i aften sammen for 106. gang i historien, når Friends Arena ligger græs til opgøret mellem de to naboer.

I går blev det slået fast, at kampen bliver uden deltagelse af Christian Eriksen, der er blevet hjemme i Danmark af private årsager.

Landstræner Åge Hareide forsikrer dog, at planen i forhold til Christian Eriksen kører på skinner, og at Tottenham-stjernen vender tilbage til lejren i starten af næste uge.

- Vi er nødt til at finde en anden løsning på Christians plads i aften, men ellers ønsker vi at holde os så meget til holdet som normalt, siger Åge Hareide om sin manglende verdensstjerne, og tilføjer.

- Vi har lagt en plan sammen med Christian, og han havde ingen gavn af at spille i aften. Jeg missede selv fødsels af mit første barn, så jeg kan sætte mig ind i, hvis tankerne er et andet sted i øjeblikket.

- Men efter planen møder Christian ind til morgenmad sammen med resten af truppen på tirsdag, og forhåbentlig er han blevet far i mellemtiden, siger Åge Hareide.

Landstræneren retter nu fokus mod aftenens kamp, hvor han ser frem til at prøve sig af mod en velorganiseret og disciplineret modstander.

- Det er altid en oplevelse at spille mod Sverige og vi ser frem til kampen. De er et godt organiseret hold med en god defensiv disciplin, så det bliver en fin test for os.

- De har måske ikke én, altoverskyggende stjerne mere efter Zlatans stop, men de har et stærkt kollektiv og det tror jeg, at de satser meget på.

- Jeg fokuserer ikke så meget på enkelte spillere hos en modstander, men Emil Forsberg er selvsagt en dygtig spiller, som vi skal sørge for at lukke ned. 

- Han bliver bedre og bedre for hvert år, og han havde nogle flotte kampe mod blandt andet Juventus og Atletico Madrid i årets Champions League, afslutter landstræneren.

Zlatan Ibrahimovic blev dog den store svenske oplevelse da Danmark senest mødte de gulblusede tilbage i 2015, hvor angriberen scorede begge mål i 2-2-kampen i Parken.

kenneth@bold.dk

Stream Danmark – Irland på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Kenneth Hansen

1 kommentar

Illusionist 17:43          
Så fis til Sverige og tag MKD med dig ! :D
Torsdag 25. april
Onsdag 24. april