Luk

Hareide: Vi kan nok også leve med uafgjort

| EM | 26 kommentarer

Infoboks

Danmark - Gibraltar
EM Kvalifikation Gruppe D (15/11)
Oddset 1,01 22,00 45,00

Åge Hareide kalder kampen mod Schweiz for den vigtigste siden VM og erkender, at uafgjort muligvis kan vise sig brugbart, men Danmark går benhårdt efter sejren.

Omkring 36.000 tilskuere forventes at være på plads i Telia Parken lørdag, når Danmark tager i mod Schweiz i meget vigtig EM-kvalifikations kamp.

Danmark skal meget gerne vinde for at tage en stort skridt mod EM i blandt andet København næste sommer, og landstræner Åge Hareide melder sine tropper kampklar.

- Det er en stor kamp og en vigtig kamp. Vi er meget opsatte at vinde den, for vi har kampene i København til EM, og dette er nok den største kamp for os siden VM, siger Hareide på dagens pressemøde og fortsætter:

- Spillerne og alle glæder sig, og forhåbentlig får vi fansene bag os, for spillerne vil reagere godt på det. Vi har forberedt os godt, og vi ændrer normalt ikke meget på holdet, så vi ved, hvordan vi skal vinde kampen.

- Vi har ikke tabt i Parken i tre år - siden nederlaget mod Montenegro, og det viser noget om holdets styrke. 

- Vi ved, Schweiz har et godt og erfarent hold med spillere fra de store ligaer - mange fra Bundesligaen - og de har gjort det godt gennem de seneste år, så jeg forventer, det bliver en spændende kamp. Men vi forventer en hjemmesejr.

Irland spiller tidligere lørdag på udebane mod Georgien, og Hareide medgiver, at uafgjort også kan vise sig som et brugbart resultat.

- Det er altid vigtigt at vinde, men vi kender situationen, og vi kan nok også leve med en uafgjort. Det kommer an på de andre kampe. Schweiz skal møde Irland i deres næste kamp, og der er mange hvis og men’er, men selvfølgelig går vi efter sejren.

- Vi får 90 minutter på hjemmebane, men al den støtte, vi kan håbe på, så vi går efter sejren, siger Hareide.

Der er kickoff mellem Danmark og Schweiz klokken 18.00 lørdag.


Af Mikael Blond
Lørdag 19. oktober
Fredag 18. oktober