LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Haren om RFC-brud: Ingen dialog overhovedet

| Superligaen | 12 kommentarer
Haren om RFC-brud: Ingen dialog overhovedet
Foto: Randers FC

Infoboks

AGF - Randers FC
Superligaen Europa League-playoff (26/05)
bet365 2,05 3,50 3,50
NordicBet 2,10 3,65 3,35
Oddset 2,10 3,45 3,45
Stream AGF – Randers FC på Eurosport Player
Advertisement
Advertisement

Lucas Haren fik i starten af april ophævet sin kontrakt med Randers FC, og den unge offensivspiller stiller sig kritisk over for den manglende dialog fra kronjydernes side af.

Randers FC meddelte tilbage i april, at samarbejdet med Lucas Haren var opsagt med øjeblikkelig virkning.

Den unge offensivspiller nåede dermed kun 54 Superliga-minutter i sin tid i klubben, og noget af dette skyldes ifølge hovedpersonen selv den store udskiftning i Randers’ øverste stab lige efter hans ankomst til klubben.

- Der var både op og nedture. Jeg fik en fin start i Randers, men det varede ikke længe før Ole Nielsen og Olafur Kristjansson, der havde hentet mig til klubben, var væk.

- Jeg havde ellers lige fået debut og det gik godt til træning, men derefter stoppede dialogen og klubbens interesse i mig.

- Det fik mig til at spørge ledelsen, om vi ikke skulle stoppe samarbejdet før tid, siger Lucas Haren til bold.dk.

Den unge offensivspiller ærgrer sig over den manglende dialog mellem ham og klubben, og han stiller spørgsmålstegn ved, hvorfor han i første omgang blev hentet til det kronjyske.

- Jeg fik aldrig at vide, hvad jeg skulle gøre bedre eller hvad der skulle til for at komme tættere på spilletid.

- Til træning blev jeg primært brugt som højreback, selvom jeg klart har mine forcer længere fremme på banen, og i reserveholdskampene blev jeg set bort fra til fordel for U17- og 19-spillere.

- Så det var ikke svært at forstå budskabet, at man ligesom ikke var ønsket i klubben. Det havde nu bare været rart at få at vide med det samme, så man kunne komme videre.

- De valgte at satse på andre og sådan er fodbold, men jeg kan godt undre mig over, hvorfor de i første omgang hentede mig til klubben, når de ikke ønskede at benytte mig, afslutter han.

Offensivspilleren slår dog fast, at tiden i Randers var lærerig og i den grad har været med til at modne ham som spiller, ligesom han nød stemningen i omklædningsrummet og tiden uden for banen.

Lucas Haren er nu tilbage i HIK, hvor han har fået de seneste kampe for klubben i 2. division.

kenneth@bold.dk

Stream AGF – Randers FC på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Kenneth Hansen

12 kommentarer

hesterÃ¥beren 19:00          
Mon ikke der er to sider af den fortælling.
irtysh 19:30          
Well. Man kan åbenbart være offentlig bekendt at føle sig uretfærdigt behandlet. Haren burde have haft en bedre tid her, men han kunne jo også have leveret. Jeg synes faktsik, han har været temmelig anonym - og hvis det er virkeligheden, skal han da ikke have mere end forældrenes opmærksomhed oven i lønnen.
Bedre held et andet sted. Du er snart for gammel til at tude.
TST 19:49          
Hvorfor skulle det ikke være rigtigt, han hænger jo ikke nogen ud, han siger jo bare, at der ingen dialog var.
Jeg tror da at mange bliver "frosset" ud, når en klub vil af med dig..
Globus 19:52          
Det ægteskab var vist dømt til at mislykkes fra starten. Måske en kende naivt af Randers at hente ham bare fordi han spillede en god kamp mod dem. De burde nok have scoutet ham over en lidt længere periode først. Men begge parter tog en chance, og det gik ikke. Videre.
FC Nordsjælland 19:58          
Det ægteskab var vist dømt til at mislykkes fra starten. Måske en kende naivt af Randers at hente ham bare fordi han spillede en god kamp mod dem. De burde nok have scoutet ham over en lidt længere periode først. Men begge parter tog en chance, og det gik ikke. Videre.
Han havde været U-19 spiller i FCN og her deltaget i superligaholdets træninger mens Olafur var træner i FCN. Olafur havde derfor et godt kendskab til ham.
BlueAndWhiteForever 19:59          
Det er så typisk " REND OS "
jesperff 20:19          
BlueAndWhite, ja RFC er nogle dumme svin der oven i købet var med til at I rykkede ned. Pøj pøj dernede :-)
Lørdag 25. maj
Fredag 24. maj