Luk

Harry Kane fastslår: Jeg filmer aldrig

| International | 14 kommentarer

Infoboks

Olympiakos - Tottenham
Champions League gruppe B (18/09)
bet365 3,90 3,50 1,95
NordicBet 3,95 3,75 1,98
Oddset 3,85 3,70 1,92

Harry Kane afviser at bruge film som en del af sin spillestil - han bruger bare sin krop godt, fastslår han.

Harry Kane blev forrige weekend beskyldt for at forsøge at filme sig til et straffespark i Tottenhams kamp mod Arsenal, men dét afviser hovedpersonen.

Kane fastslår således over for ESPN, at han aldrig filmer.

- Aldrig, og forhåbentlig får jeg aldrig brug for det. Efter Arsenal-kampen sagde jeg, at det var en 50/50-kendelse, ligesom den vi fik mod os på Wembley året før. Sådan noget sker i fodbold, siger Kane ifølge ESPN.

- Jeg bruger min krop godt, og der skal man som angriber på ethvert niveau. Uden for feltet er det altid et frispark, men i straffesparksfeltet får man dem ikke altid.

- Folk har deres meninger, men jeg koncentrerer mig ikke om den slags. For mig er det vigtigt at gøre mit bedste på banen, og det vigtigste er at vinde kampe, siger Kane.

Sidste gang, Harry Kane fik et gult kort for at filme, var ifølge ESPN mod Wolverhampton i 2018, hvor Tottenham tabte 1-3.


Af Sara Margren

14 kommentarer

MR11 15:34          
Det ville klæde bold.dk´s "journalister", at researche hvad de skriver om. Der er ingen der mener, at Kane divede sig til et straffe mod Arsenal, eftersom det blev begået mod Son, og der desuden ikke var nogen tvivl om at kendelsen var korrekt...
MesutCazorla 15:42          
Harry Kane fik forrige weekend tilkendt straffespark i Tottenhams kamp mod Arsenal, og mange kritikere mente, at angriberen smed sig i situationen.

Som ovenstående bruger også påpeger, så bliver der vist rodet godt og grundigt rundt i tingene her. Der var rigtigt nok en hændelse med Kane, men ikke en, der udløste et straffespark. Son trak derimod et straffe, der var så klart som de nu engang kan være.
Wise1964 15:49          
En popcorns potentiel tråd ...
lfc_ob 15:53          
Den er næsten for oplagt...!
JUXTAPOZ 15:54          
Sikke en omgang håbløst og utroværdigt sludder fra Kane....;(
Friland17 16:06          
Harry Kane er ikke en fair spiller. Siger han bruger sin krop, det er også sandt, men han bruger tit kroppen og lemmerne på ulovlig vis, som ikke er særligt sympatisk.
Kirke 16:50          
Manden er en hat. Jeg kan egentlig godt lide ham som person men at sige han aldrig har filmet er jo direkte forkert
Onsdag 18. september
Tirsdag 17. september