Luk

Harry Kane om PL-titel: For tidligt at tale om

| Premier League | 16 kommentarer

Infoboks

Burnley - Tottenham 0-1
Premier League
76' 0-1 Heung-Min Son

Harry Kane vil ikke tale om, hvorvidt Tottenham kan spille med om det engelske mesterskab, men han tror på, at holdet kan opnå noget specielt.

Tottenham slog mandag Burnley med 1-0 og er nu nummer fem i Premier League efter sæsonens første seks runder.

Harry Kane blev efter kampen spurgt, om Tottenham kan spille med om mesterskabet, men det er for tidligt at spå om, fastslår han.

- Det er stadig tidligt. Vi er nødt til at tage hver kamp, som den kommer. Jeg ved godt, det er en kliche. Vi har stadig meget at lære og bygge videre på, men jeg tror, at aftener som disse vil give os en del selvtillid, siger Kane til Sky Sports.

Kane medgiver dog, at Tottenham kan opnå 'noget specielt' i denne sæson.

- Jeg synes, vi er på et stadie, hvor vi har været tæt på i så mange år, og mange af os har været sammen i fire eller fem år. Tilgangene i år har været fantastiske, og vi bliver alle mere rutinerede.

- Vi ved, at med det her hold, vi har, kan vi opnå noget specielt. Det gør, at man kæmper for hvert point og resultat, og det er dem, der tæller i slutningen af sæsonen, siger Kane.

Harry Kane og Tottenham møder i næste runde Brighton på hjemmebane.


Af Sara Margren

16 kommentarer

keane10 10:50          
Bill Nicholson: ´It is better to fail aiming high than to succeed aiming low.
shankly2612 11:25          
PL er helt uforudsigbart i år. Men jeg tror enten Spurs, United, Everton eller City tager den.
Gshock 11:30          
Men jeg tror enten Spurs, United, Everton eller City tager den.

Hvis du skulle få ret så håber jeg godt nok det bliver Spurs. De andre kan jeg næsten ikke holde ud og tænke på hvis de tog den.

Men jeg tror nu stadig Liverpool napper den.
Stoke City F.C. 11:37          
Leeds United?
Jeg kan i hvert fald ikke se, Man United tage titlen i år. Mon ikke Liverpool og City begge kommer på rette køl og kæmper med om titlen med Tottenham - forhåbentlig.
Enzo Scifo 11:56          
Jeg håber på Spurs. Det skal jeg som fan boy. Men det bliver et tæt PL og det er bare fedt. Der bliver mange om buddet, og de klubber er allerede nævnt herinde. Hvis Arsenal for vendt mentaliteten så har de også deres klare kvalitet.
D.B.R. © 12:03          
Det bliver helt sikkert Spurs, City eller The Magpies. No shit.
Mathews 12:51          
Kan heller ikke se, hvorfor Tottenham ikke skulle kunne være med i år, men det kræver at de er heldige med skader, da truppen er noget tynd sammenlignet med City og Liverpool. De råder dog over den med afstand bedste angriber i ligaen, og ham og Son har en nærmest telepatisk forståelse. Vild, vild duo.
Lørdag 28. november
Fredag 27. november