LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Hastrup stopper i Hobro og indstiller karrieren

| NordicBet Liga | 1 kommentar
Hastrup stopper i Hobro og indstiller karrieren
Foto: Hobro IK / stadsgaard.com

Infoboks

Vendsyssel - Hobro
Superligaen Pulje 2 (31/03)
bet365 2,40 3,40 2,87
NordicBet 2,55 3,25 2,85
Oddset 2,35 3,35 3,00
Stream Vendsyssel – Hobro på Eurosport Player
Advertisement
Advertisement
Rune Hastrup har kontraktudløb med Hobro denne sommer. Den bliver ikke forlænget. I stedet indstiller Hastrup karrieren for at satse på en civil karriere som ejendomsmægler.

25-årige Rune Hastrup har kontraktudløb med Superliga-oprykkerne Hobro denne sommer. Men backen tager ikke turen med op i landets bedste række. Kontrakten bliver nemlig ikke forlænget.

Hobro oplyser på sin hjemmeside, at Hastrup ønsker at indstille sin karriere for i stedet at satse på en civil karriere som ejendomsmægler.

- Rune har meddelt, at han indstiller karrieren for at satse på en civil karriere som ejendomsmægler. Han har været en tro soldat i fem år, hvor han har gjort det fremragende, og hvor han har trænet professionelt uge efter uge i samtlige fem år. Han har dermed været med til at flytte træningskulturen i klubben i en positiv retning, siger sportschef Jens Hammer Sørensen til klubbens hjemmeside.

Rune Hastrup nåede 44 kampe for Hobro i sin tid i klubben. Tidligere fredag sagde klubben også farvel til Alexander Nybo, som i stedet fortsætter karrieren i FC Fredericia.

Stream Vendsyssel – Hobro på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Nanna Møller Karlsen

1 kommentar

Jyllands rubin 23:37          
Hjem til Helsted Rune!!!. Hjem og forstærke førsteholdet som ligger til oprykning til serie 1. Nu er det forhåbentlig vores tur til at kunne spinde lidt guld på gamle profiler og ikke kun Hornbæk, Vorup og Randers Freja.
Lørdag 23. marts
Fredag 22. marts