LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Hattrick-helten Salah: Fedt at ligge etter

| Premier League | 4 kommentarer
Hattrick-helten Salah: Fedt at ligge etter
Foto: Getty Images

Infoboks

Bournemouth - Liverpool 0-4
Premier League
25' 0-1 Mohamed Salah
48' 0-2 Mohamed Salah
68' 0-3 Steve Cook
77' 0-4 Mohamed Salah
Følg Liverpool FC på Musen & Elefanten i Vestergade 21
Masser af fan-stemning - også bag baren
Fadøl kr. 29,- før/under/en time efter kampen (normal 45,-)
Liverpool FC
LÆS MERE!
Liverpool-stjernen Mohamed Salah var meget glad for 4-0-sejren over Bournemouth, og egypteren, der selv scorede hattrick, glæder sig over den øjeblikkelige førsteplads i Premier League.

Mohamed Salah blev den helt store helt for Liverpool i lørdagens 4-0-sejr over Bournemouth, da han scorede hattrick for Jürgen Klopps tropper.

Egypteren var meget tilfreds med den overbevisende sejr og det faktum, at Liverpool netop nu ligger på førstepladsen i Premier League.

- Det var en fantastisk sejr i dag, og det er fedt at komme op på førstepladsen, siger Mohamed Salah til klubbens hjemmeside og fortsætter.

- Jeg kunne bedst lide mit sidste mål (4-0-målet, red.), hvor jeg var meget rolig. Mine forventninger er virkelig høje, men det vigtigste er, at vi vinder hver eneste kamp og ligger i toppen af tabellen, siger Salah.

Liverpool har nu et points forspring til Manchester City, der senere lørdag tørner sammen med Chelsea.

Stream Liverpool – Huddersfield på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Martin Schmidt

4 kommentarer

Tropico 04:39          
Udover offside på det første mål, var der så nogen der lagde mærke til, hvor horribelt ringe forsvarsspil det var på både hans 2. og 3. mål? Især det sidste - hvad laver forsvarsspilleren? Salah er vel knap foran ham, og så oversatser forsvarsspilleren, som så giver Salah en friløber.

Sover linjedommeren på det første mål, eller har han mere travl med at se, om Firminos spark går ind?
Thorb 05:46          
Jeg håber, at du er fuld!
Der er offside, men som Stig Tøfting også siger undervejs, så går det også stærkt og der er set større offside-mål den her sæson.
Nr. 2 forsøger Cook at træde Salah´s sko/sokker/ben af... Man kunne diskutere om han overhovedet forsøger at spille bolden, og om det ikke burde ha´ været et rødt kort? De er givet før i den her sæson!

Men meget godt billede på, hvorfor man er nødt til at påpege at det altså ikke lader til at Salah er et "one season wonder". Hvad end han gør - er det bare ikke godt nok :). Og jeg kaldte ham personligt one-trick-pony de første par måneder han var i klubben.
10 mål i 16 kampe og delt topscorer i den her sæson - nemme mål eller ej.
Bluebold 09:27          
Man kan godt skrive pænt til hinanden.
Flot af Salah og resten af holdet.City er Ikke helt usårlige, så måske der er en lille chance. Resten af topholdene er nu også godt kørende, så det bliver spændende.
Sønderjyde 09:36          
One season sonder - HA HA - manden er en superstar
Onsdag 24. april
Tirsdag 23. april