LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Hattrick-Hvilsom: Vi skulle have vundet større

| Sydbank Pokalen | 0 kommentarer
Hattrick-Hvilsom: Vi skulle have vundet større
Foto: Lars Rønbøg / Getty Images

Hvis det stod til Mads Hvilsom, scorede hattrick tirsdag aften, skulle SønderjyskE have slået GVI med mere end 3-0.

SønderjyskE vandt tirsdag aften med 3-0 over GVI i anden runde af pokalturneringen. Mads Hvilsom stod for alle scoringerne, og han ville gerne have vundet med endnu mere.

- Man vil altid gerne vinde stort, for når man taler om et Danmarksserie-hold, der møder et Superliga-hold, bør der være forskel, og det synes jeg også, der var, men vi skulle have vundet større, siger Hvilsom til klubbens Twitter-profil.

- Jeg havde selv tre-fire chancer, jeg skulle have scoret på, så måske 5-0 eller 6-0 havde været mere tilfredsstillende. Men det var fint, og man skal huske, at fodboldkampe skal vindes, og det blev den gjort i dag, siger han.

GVI gør sig til daglig i Danmarksserien, og pokalturneringen skaber altså rammer for, at Superliga-holdene kan møde de meget laverere rangerende mandskaber.

- Det er altid svært. Man kommer ind og møder et hold, der skal spille sit livs kamp, mens vi senest var i Parken og kommer til sådan et lidt mere ydmygt sted, hvor der dukker en masse lokale op - det er pissesvært, og jeg har før prøvet at ryge ud i første runde, siger Hvilsom.

SønderjyskE er nu klar til tredje runde.

Se Superliga, Europa League og meget mere sport Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Søndag 19. maj