Luk

Hattrick-Hvilsom: Vi skulle have vundet større

| Sydbank Pokalen | 0 kommentarer
Hattrick-Hvilsom: Vi skulle have vundet større
Foto: Lars Rønbøg / Getty Images

Hvis det stod til Mads Hvilsom, scorede hattrick tirsdag aften, skulle SønderjyskE have slået GVI med mere end 3-0.

SønderjyskE vandt tirsdag aften med 3-0 over GVI i anden runde af pokalturneringen. Mads Hvilsom stod for alle scoringerne, og han ville gerne have vundet med endnu mere.

- Man vil altid gerne vinde stort, for når man taler om et Danmarksserie-hold, der møder et Superliga-hold, bør der være forskel, og det synes jeg også, der var, men vi skulle have vundet større, siger Hvilsom til klubbens Twitter-profil.

- Jeg havde selv tre-fire chancer, jeg skulle have scoret på, så måske 5-0 eller 6-0 havde været mere tilfredsstillende. Men det var fint, og man skal huske, at fodboldkampe skal vindes, og det blev den gjort i dag, siger han.

GVI gør sig til daglig i Danmarksserien, og pokalturneringen skaber altså rammer for, at Superliga-holdene kan møde de meget laverere rangerende mandskaber.

- Det er altid svært. Man kommer ind og møder et hold, der skal spille sit livs kamp, mens vi senest var i Parken og kommer til sådan et lidt mere ydmygt sted, hvor der dukker en masse lokale op - det er pissesvært, og jeg har før prøvet at ryge ud i første runde, siger Hvilsom.

SønderjyskE er nu klar til tredje runde.

Støt SønderjyskE og oplev stemningen og fællesskabet på Sydbank Park. Køb din billet her


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting
Torsdag 20. februar
Onsdag 19. februar