Luk

Hattrick på otte minutter gav Kolding sejren

| 1. Division | 8 kommentarer

Infoboks

Kolding IF - Vendsyssel FF 3-2
1. division
4' 1-0 Oliver Drost
6' 2-0 Oliver Drost
12' 3-0 Oliver Drost
55' 3-1 Mikkel Agger
62' 3-2 Mikkel Agger

Oliver Drost scorede tre gange på otte minutter i kampens indledning, da Kolding fredag aften vandt 3-2 på hjemmebane mod Vendsyssel i 1. division.

Der var vigtige point på spil i bunden af 1. division, da Kolding IF fredag aften tog imod Vendsyssel FF.

Holdene lå før kampen henholdsvis nummer 10 og 11 i rækken med hver otte point. Vendsyssel har spillet en kamp færre end Kolding.

Tre point ville give vinderen kontakt med rækkens midterfelt, mens taberen ville tabe et vigtigt skridt i kampen om at undgå nedrykning.

Kolding og i særdeleshed angriber Oliver Drost kom flyvende fra start.

Efter blot fire minutters spil fik Drost fat i bolden i et Vendsyssel-opspil, og han tog et enkelt træk før han et godt stykke udefra hamrede bolden mod kassen og ind i det lange hjørne.

Et fremragende mål og 1-0 til hjemmeholdet.

Kun to minutter senere fra Drost igen på spil, da han driblede ind i feltet fra venstre side og tog et skarpt træk til højre og blev hægtet af en Vendsyssel-forsvarer.

Det takserede dommeren til et straffespark, som Drost selv sørgede for at sparke hårdt ind i målets venstre side. 2-0 til Kolding efter seks minutter.

I kampens 12. minut fuldbyrdede Drost sit hattrick, da angrebsmakker Rune Nautrup spille en følt aflevering ind i feltet til Drost, der lagde bolden flot ind højt i målet.

Et hattrick på kun otte minutter af Kolding-angriberen og 3-0 til hjemmeholdet.

Der blev ikke scoret mere i første halvleg.

Vendsyssel-angriber ville også være med

Gæsterne skulle derfor jagte i anden halvleg, som kun var ti minutter gammel, da reduceringen kom.

Det var Mikkel Agger, der blev sendt afsted i dybden, hvor han gjorde Kolding-forsvaret rundtosset med et par driblinger, før han sparkede kuglen i kassen med venstre ben.

Og Agger var slet ikke færdig, for kun syv minutter efter reduceringen, var han på pletten igen.

Igen røg han afsted i dybden på en omstilling, og igen viste han skarphed, da han stille og roligt lagde bolden ind i det lange hjørne. 3-2 efter 62 minutter.

Otte minutter før tid var vi tæt på at få kampens andet hattrick.

Ali Messaoud slog et indlæg ind fra venstre side mod Mikkel Agger, der fik en kæmpe chance med hovedet, men angriberen fik ikke ordentligt træf på sit hovedstød, der gik forbi.

I kampens overtid forsøgte Gregory Berthier sig med et forsøg fra kanten af feltet, men afslutningen sejlede forbi, og derfor kunne Kolding tage alle tre point med en 3-2-sejr.

Dermed er Kolding nu tre point foran Vendsyssel i tabellen - nordjyderne har dog en kamp i hånden.


Af Jonas Nielsen
Tirsdag 19. januar