Luk

Haugaard skal vise sig frem i svensk storklub

| Allsvenskan | 0 kommentarer
Haugaard skal vise sig frem i svensk storklub
Foto: Getty Images

Den tidligere Stoke-målmand Jakob Haugaard træner med i den svenske storklub AIK, som vil se mulighederne an inden næste sæson.

I weekenden sluttede den svenske sæson med en hæsblæsende runde, men de svenske klubber går endnu ikke på ferie.

Derfor kan den danske keeper Jakob Haugaard således træne med hos storklubben AIK, som både ser nye og hjemvendte spillere an, når man i den kommende tid fortsætter træningen.

Klubben oplyser på sin hjemmeside, at den 27-årige keeper og finske Rasmus Schüller træner med for at se, om der kan være et muligt samarbejde frem mod den kommende sæson.

- Vi får nogle spillere hjem fra udlån, hvis udvikling vi skal se an i vores eget miljø, som er en del af processen i at forberede truppen til foråret 2020, siger sportschef Bjorn Wessstrom og fortsætter:

- Vi tager også en målmand (Haugaard, red.) med udefra, som også udgør en del af det at se, hvilke muligheder der er tilgængelige næste sæson.

Jakob Haugaard var fra 2015 til 2019 i Stoke, men har siden været uden arbejdsgiver. I sommer var han meldt tæt på danskerklubben Haugesund i Eliteserien, men det skifte blev ikke til noget.

For nyligt trænede han med i FCK, da de danske mestre led af skader på målmandsposten.


Af Jonas Dalgård
Lørdag 16. november
Fredag 15. november