Luk

Haugesund er ude trods heroisk indsats

| Europa League | 1 kommentar
Haugesund er ude trods heroisk indsats
Foto: FK Haugesund

Haugesund kæmpede sig til 0-0 ude mod PSV Eindhoven, men er alligevel ude af EL-kvalifikationen efter et samlet nederlag på 0-1.

Med et 0-1-nederlag fra første kamp på hjemmebane var Haugesund på en særdeles svær opgave, da holdet torsdag gæstede PSV i returopgøret.

Haugesund havde Benjamin Hansen og Mikkel Desler i startopstillingen, mens Pascal Gregor startede ude.

Hollænderne dominerede i første halvleg, men gæsterne holdt godt stand. Mikkel Desler lagde op til Haugesunds første chance, mens PSV's Donyell Talen kom til en stor mulighed, men ikke fik scoret.

PSV pressede hårdt på for en scoring i minutter op til pausen, men målmand Helge Sandvik og resten af defensiven stod stærkt imod, og første halvleg endte uden mål.

PSV-dominansen fortsatte fra starten af anden halvleg, men det norske mandskab fightede fortsat forbilledligt.

Knap ti minutter før tid kom Haugesund til en gylden mulighed for at komme foran 1-0, men Martin Samuelsen headede forbi og missede dermed chancen for at skabe balance i det samlede regnskab, inden holdet endda kort efter ramte stolpen. 

Haugesund-spillerne kæmpede heroisk og stod godt imod, men det sluttede uden scoringer, og dermed er PSV videre til EL-playoff med en beskeden 1-0-sejr. 


Af Mikkel Nøhr
Lørdag 21. september
Fredag 20. september