Luk

Hausner kigger indad efter blunder mod FCN

| 3F Superliga | 3 kommentarer

Infoboks

Vejle Boldklub - AGF
Superligaen Grundspil (02/02)
Bet25 4,10 3,80 1,83
Oddset 4,20 3,85 1,75

Sebastian Hausner er skuffet over sin store fejl mod FCN og vil arbejde hårdt for at lægge fejlene fra sig.

På første søndag i advent var AGF-defensiven i den grad i gavehumør, da aarhusianerne tabte 1-3 ude til FC Nordsjælland.

To store personlige fejl af forsvarsspilleren Sebastian Hausner i første halvleg og målmand Kamil Grabara efter pausen gav FCN to lette scoringer, og førstnævnte kigger efter kampen indad.

- Det var lavere end mine personlige forventninger til mig selv, og jeg havde selvfølgelig håbet at komme bedre fra start, men vi fik kæmpet os godt tilbage i løbet af første halvleg. Der var lidt for mange personlige fejl, så det er ikke tilfredsstillende.

- Jeg gør meget for at lægge mine fejl fra mig og hele tiden holde koncentrationen, men der er et stykke endnu, kan jeg se, siger Sebastian Hausner.

AGF-defensiven har langt fra været så solid i denne sæson, som det var tilfældet i sidste sæson, og i følge cheftræner David Nielsen kan det skyldes et større pres efter en flot sidste sæson, der resulterede i en tredjeplads.

- Det kan være forventningerne til holdet og spillerne selv. Fejl opstår, men for os er der også noget udvikling i det. Vi skal sørge for, at vi kommer op på et lidt andet niveau individuelt.

- Vi laver nogle fejl, som vi ikke er vant til at lave. I denne kamp var det jo individuelle fejl, der kostede holdet, for jeg synes egentlig, vi spillede en rigtig fin første halvleg, fra vi kom bagud 0-2.

- Individuelle fejl sker, men vi skal være mere klar og kyniske end det, siger David Nielsen.

I FCN-lejren har cheftræner Flemming Pedersen også bemærket, at AGF-defensiven har været mere til at tale med efter sommerpausen.

- Vi havde set, at AGF ikke ser lige så stærke ud som i sidste sæson, og med vores angriberes fart var det planen, at de virkelig skulle trykke på og tro på, at der kunne smutte en førsteberøring fra AGF på den hurtige bane.

- Et af vores hovedpunkter til kampen var, at vi skulle presse AGF til at lave fejl, og det kan vi jo sætte flueben ud for, siger Flemming Pedersen.

AGF har hidtil lukket 14 mål ind i sæsonens første 10 kampe i Superligaen, hvor aarhusianerne ligger på en foreløbig sjetteplads, mens FCN med søndagens sejr spillede sig op som nummer fire.

/ritzau/

KØB BILLETTER TIL AGF's KOMMENDE HJEMMEKAMPE HER!


Af Lasse Rene
Torsdag 21. januar
Onsdag 20. januar