Luk

Havertz: Du kan ikke fejle ved at tage til Bayern

| Bundesliga | 6 kommentarer

Infoboks

FC Porto - Bayer Leverkusen
Europa League Slutspil (27/02)
bet365 2,05 3,75 3,40
NordicBet 2,16 3,75 3,35
Oddset 2,10 3,70 3,30
YouBet 2,15 3,70 3,25

Bayer Leverkusen-kometen Kai Havertz siger i et interview, at vil man være en stjerne i Tyskland, så kan man ikke tage fejl ved at tage til Bayern München.

Bayer Leverkusens 20-årige Kai Havertz har været rygtet utallige steder hen, men særligt en klub har været sat i forbindelse med den unge offensivspiller.

Den tyske gigant Bayern München.

I et interview med spanske Marca, inden Bayer Leverkusens CL-kamp mod Atletico Madrid, gør Kai Havertz ikke meget for at tale den forbindelse ned. 

For skal man være en stjerne i Tyskland, så kan man ikke gøre fejl i at tage til Bayern München, siger han.

- Bayern er nok den største klub i Tyskland, og der er mange spillere, som var meget succesfulde i en ung alder, som er taget dertil. Derfor bliver jeg sat i forbindelse med Bayern, men vi må se, hvad der sker, siger han til Marca og fortsætter:

- Der er spillere, som vil være tæt på sin familie, og andre, der siger: Jeg vil bo et i et andet land. Men noget står klart: Vil du være en stjerne i Tyskland, så kan du ikke tage fejl med Bayern.

Tyske Havertz har også tiltrukket sig interesse fra udenlandske klubber, og det lukker han heller ikke ned.

- Jeg synes, jeg har fået international erfaring i Leverkusen. Jeg kender rytmen fra de internationale kampe, og jeg er sikker på, jeg kan tage udenlands på et hvilket som helst øjeblik og spille i klubber uden for Tyskland.

- I øjeblikket vil jeg have en god sæson. Derefter får vi at se.

Havertz har spillet i Leverkusen, siden han var ungdomsspiller. Han har spillet 14 kampe i denne sæson og scoret tre mål og lavet et oplæg.


Af Jonas Dalgård

6 kommentarer

haraltidret 14:19          
Man kan sagten s blive en stjerne i tysk fodbold selvom man ikke spiller i Bayern. Problemet eller udfordringen om man vil for de unge spillere, hvis de vælger at tage til Bayern, er at der kan være endog meget langt til spilletid i en storklub som Bayern. Det kræver ikke bare talent men også stor mental styrke og en finpudset vindermentalitet at slå igennem i en storklub. Og masser af unge talenter er kommet ind i et karrieremæssigt dødvande ved at skifte til Bayern, fordi de ender med at tilbringe det meste af tiden på bænken eller på tribunen.

Men ingen tvivl om at pengene er store og berømmelsen for et kraftigt nøk opad når man spiller i FC Hollywood. Men presset og kravene fra omverdenen stiger så også eksponentielt.
miks 14:39          
Bedre tidspunkt end nu findes næppe at skifte til Bayern. De bruger unge spillere til at bygge op igen. Mon ikke de finder en klassetræner også.
Tenver 16:06          
Han har sgu nogle vilde Youtube-highlights, lol...
Jannik Finnerup 18:30          
Kom til Manchester United, please! Vi har brug for sådan én som dig!
hfn 23:32          
Manchester. U? Absolut nej, Kay er for os, fc Bayern
Black Spider 00:20          
vil man være en stjerne i Tyskland, så kan man ikke tage fejl ved at tage til Bayern München.
Hvis man bare gerne vil vinde rigtigt mange titler så er Bayern det helt rigtige sted.

I forhold til at være en "stjerne"... Gøtze tog til Bayern og det gik da ikke vildt godt. Boateng og Müller er efterhånden ikke så store stjerner som de har været. Hummels var da bestemt en stjerne, men var han ikke næsten større dengang han spillede for Dortmund?

Og så er der midtbanefolkene Goretzka, og vel egentlig også Thiago og Tolisso. Og vidunderknægten Sanchez. Ingen af dem har vel rigtigt leveret helt hvad man forventede? Goretzka har selvfølgelig været skadesplaget, men er han fremtiden på midtbanen eller blot mere bredde? Thiago er hvad han er, men har han for alvor taget skridtet op siden Pep-dagene? Tolisso, jeg husker ham som værende kraftigt hypet før han tog til Bayern, men det er han vel ikke rigtigt længere, er han?

Bayern er det helt rigtige sted hvis man bare gerne vil vinde alt der er at vinde i tysk fodbold, for det kan man næsten ikke undgå, men om man bliver styrmand eller passager på rejsen er bestemt ikke åbenlyst. Og jeg synes nu nok en del potentielle stjerner har taget turen og end med ikke just at være blændende.
Onsdag 26. februar