LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Haysen om Amankwaa: Det kan blive voldsomt

| Superligaen | 0 kommentarer
Haysen om Amankwaa: Det kan blive voldsomt
Foto: Getty Images

Infoboks

SønderjyskE - AC Horsens
Superligaen Pulje 1 (31/03)
bet365 2,15 3,50 3,30
NordicBet 2,21 3,40 3,30
Oddset 2,05 3,45 3,60
Stream Vejle Boldklub – SønderjyskE på Eurosport Player
Advertisement
Advertisement
SønderjyskE's Hans Jørgen Haysen ser frem til at få en sulten Danny Amankwaa til klubben og spår, at kantspilleren kan blive en stor succes.

SønderjyskE har sikret sig offensiv forstærkning, da den tidligere FC København-kantspiller Danny Amankwaa er hentet til klubben.

Sportschef Hans Jørgen Haysen glæder sig over tilgangen og spår, at Amankwaa kan få kickstartet karrieren i Superliga-klubben.

- Amankwaa har været et kæmpe talent, der har spillet masser af kampe for den bedste klub herhjemme, men det lykkedes ikke helt at bryde igennem i udlandet, siger Haysen til klubbens hjemmeside.

- Han har haft nogle bump undervejs med skader og manglende spilletid, men nu skal vi have ham i gang igen, og hvis han kan finde tilbage til det, han tidligere har vist, så bliver det voldsomt.

- Vi er sultne som klub, men Amankwaa kommer også hjem til Danmark og er lige så sulten. Nu skal det hele kickstartes, og vi ser meget frem til at få det bedste frem i ham igen.

- I første omgang er kontrakten på et år, men hvis det går godt i foråret, er begge parter indstillet på, at vi hurtigt sætter vi os ned igen og kigger på en længere aftale,

24-årige Amankwaa har skrevet under på en etårig aftale med SønderjyskE.Stream Vejle Boldklub – SønderjyskE på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Mikkel Nøhr

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Lørdag 23. marts