LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Hazard-brødre slog Cypern - Sotiriou bænket

| EM | 2 kommentarer
Highlights: Belgien nedlagde let Cypern i Hazards landskamp nr. 100
Highlights: Kaptajn Hazard skamskød den russiske bjørn i sænk trods gigantisk Courtois-drop
Mål! Kæmpe Courtois-brøler bringer Rusland tilbage i kampen
Superliga-succes i Nicosia: Sotiriou med to kasser på fire minutter mod San Marino
MÅL! Amuzu straffer Danmark kort efter første scoring
Hazard-brødre slog Cypern - Sotiriou bænket
Foto: Getty Images

Det var ikke Dupond og Dupont, men de noget skarpere Hazard og Hazard, der søndag skabte resultater for Belgien i EM-kvalifikationen.

Søndagens udekamp på Cypern udspillede sig i den tricky Gruppe I, som udover Belgien og Cypern består af Kazakhstan, Rusland, Scotland og San Marino.

Tricky ser det bare ikke ud til at blive for det stærke belgiske hold, som torsdag vandt deres første kamp i gruppen med 3-1 over Rusland, og derefter kom blæsende ud af omklædningsrummet mod Cypern.

Det blev 1-0 efter 10 minutter, da Michy Batshuayi i feltet fandt Eden Hazard med en smart lille  aflevering. Chelsea-stjernen krøllede bolden op i det ene hjørne, og så stod der 1-0 på tavlen.

Igen efter 18 minutter var Belgien på spil, denne med Thorgan Hazard bag oplægget, som fandt Michy Batshuayi i feltet. Crystal Palace-angriberen fik fra en spids vinkel tæt under mål drejet kuglen i kassen, og så virkede kampen afgjort.

Belgierne sad på boldbesiddelsen men skabte ikke overvældende mange chancer, måske som følge af den perfekte start på kampen. Arbejdet var udført efter 18 minutter.

Det endte 2-0 til Belgien, som dermed topper gruppe I med seks point foran Cypern, der havde startet EM-kvalifikationen med en 5-0-sejr over San Marino.

FC København-angriberen Pieros Sotiriou, som var fast mand for Cypern i det meste af 2017 og 2018, sad på bænken gennem hele opgøret.

Stream Belgien – Skotland på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Thor Carlskov

2 kommentarer

Allan Loe 22:43          
Den ene Dupond staves med d. Som i Dompap
matteotti 23:39          
Sotiriou var jo skadet.
Fredag 24. maj
Torsdag 23. maj