LeoVegas.dk bold.dk Bethard Casino24

Hazard: Giroud er verdens bedste target-mand

| Premier League | 0 kommentarer
Highlights: Belgien dominerede tandløse Island
Highlights: Mbappé og Giroud sikrede Frankrig sejren mod Holland
Hazard: Giroud er verdens bedste target-mand
Foto: Getty Images
Eden Hazard mener, at hans Chelsea-holdkammerat Olivier Giroud er en af de bedste target-spillere i verden.

Chelsea vandt lørdag med knusende 4-1 over Cardiff, og særligt Eden Hazard bragte sig selv i fokus - han scorede nemlig hattrick.

Olivier Giroud var i oplæggerens rolle på Hazards to første scoringer, og belgieren er da også voldsomt glad for sin franske holdkammerat.

- Olivier er target-mand - måske den bedste i verden, tror jeg. Når han får bolden, kan han holde på den, og vi andre kan løbe dybt. Så det er en fornøjelse at spille med ham, siger Hazard ifølge Chelseas hjemmeside og fortsætter om klubbens anden angriber, Alvaro Morata:

- Når Alvaro spiller er det fuldkommen anderledes. Han er en anden spiller end Olivier, men de har begge store kvaliteter, så jeg er glad for, at vi har så gode angribere på holdet.

Chelsea kom faktisk bagud mod Cardiff, men London-klubben holdt tålmodigheden og spillede bolden tålmodigt rundt - lige i manager Maurizio Sarris ånd.

- Manageren vil bare have Chelsea til at have bolden, og når vi skaber løsninger, skal vi finde de gode pasninger mellem linjerne, hvilket Jorginho, Mateo Kovacic og Cesc Fabregas er gode til, siger Hazard.

- Så vi har mange gode spillere, og lige nu har vi selvtillid, så vi skyder, og vi scorer. Vi skal holde fast i det momentum, siger Hazard, som selv stod for tre scoringer lørdag.

- Når jeg er på banen, prøver jeg bare at skabe chancer og score mål. Et hattrick kommer, når man har selvtillid, så jeg vil prøve at lave endnu flere, siger Hazard.

Chelsea indleder i midtugen Europa League-gruppespillet, hvor græske PAOK venter. I næste weekend er der London-brag mod West Ham.


Stream Chelsea – Malmø FF på Eurosport Player
Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Lørdag 16. februar