Luk

Hazard indrømmer overvægt: Jeg tog 5 kilo på

| La Liga | 14 kommentarer

Infoboks

Valladolid - Real Madrid
La Liga (26/01)
bet365 6,50 4,00 1,50
NordicBet 6,45 4,70 1,48
Oddset 6,30 4,50 1,47
YouBet 5,70 4,40 1,50

Den belgiske stjerne Eden Hazard indrømmer overfor Sport and Foot Magazine, at han vejede for meget, da han ankom til Real Madrid i sommer. 

En af sommerens store transferhistorier var Eden Hazards skifte fra Chelsea til Real Madrid. 

Efterfølgende blev det dog næsten en lige så stor historie, at den belgiske stjerne skulle veje for meget, da han ankom til kongeklubben. 

Indtil nu har det ikke været noget, som den 29-årige offensivspiller har kommenteret på. 

Men det ændrede sig, da Hazard blev interviewet af det belgiske medie Sport and Foot Magazine. 

- Det er sandt. Jeg vil ikke lyve. Hvis jeg er på ferie, så er jeg på ferie. Jeg tog fem kilo på i sommer. Jeg er en af dem, der hurtigt tager på og taber vægt. I Lille, da jeg var 18, vejede jeg 72-73 kilo, og når jeg opbyggede muskler 75 kilo. På en dårlig dag vejer jeg 77, men i sommer vejede jeg 80, men jeg tabte det hele på 10 dage. 

Generelt har det ikke været et videre succesfuldt ophold for Hazard i Madrid indtil videre, hvor skader har plaget den tidligere Chelsea-spiller. 

Således missede Hazard også begyndelsen af sæsonen grundet en lyskeskade, ligesom han for tiden sidder udenfor med en ankelskade, som han pådrog sig i slutningen af november mod PSG. 

Foretrækker Zidane fremfor italienske trænere

I samme interview lægger Hazard ikke skjul på, at han er glad for endelig at arbejde sammen med sit store idol Zinedine Zidane.

- Træningen her er altid med bold. Jeg brugte tre år med italienske trænere som Conte og Sarri, og det var væsentlig mindre behageligt. 

Det er blevet til 13 kampe for Hazard i den hvide trøje indtil videre, hvilket har kastet en enkelt scoring og fire assists af sig. 

 


Af Andreas Roesen

14 kommentarer

Pindhunden 17:13          
Man kan jo godt forstå ham, men med den indstilling bliver han bare aldrig verdens bedste fodboldspiller, hvilket han ellers har potentialet til.
Shiwani 17:28          
Efter at have fulgt manden i 7 år i Chelsea er det efterhånden ret tydeligt at Hazard ikke har den motivation eller det ego der netop gør at man tager det næste skridt og går fra verdensklasse til en af verdens bedste spillere. Det er blandt andet derfor han aldrig har scoret mere end 17 mål i PL. Det skal ikke forstås som en kritik af ham, for han har været utrolig for Chelsea, men hvis han bare havde haft 20% af det mindset Ronaldo render rundt med tør jeg godt påstå at han havde været på Messi/Ronaldo niveau. Mindre kan dog også gøre det
Albert Ferrer 17:38          
Helt igennem fornuftig holdning. Nyd dog livet, for pokker. Penge mangler han jo ikke.
Jax Lothbrok 17:54          
Især historierne der er kommet frem med ham på det sidste er både fantastiske og ærgerlige på samme tid.

At han aldrig gad og træne, men alligevel bare var den bedste når han fik bolden.
At han spillede kampe uden at have sovet om natten.
At han lige lavede et hattrick for Lille med kæmpe tømmermænd/bagstiv.
At han holder ferie når han holder ferie.

Kan sgu godt lide Eden og hans afslappede personlighed. På den anden side er det - som korrekt nævnt længere oppe i en kommentar - netop dét som gør han aldrig bliver verdens bedste. Hvilket også er fair når han så nyder livet i stedet.
Cfever 17:54          
Tænk at man kan finde på at sige Hazard ikke har været en af verdens bedste spillere mens han var hos Chelsea. Men hvad kan man forvente af en, der lægger sit snit lige over hans højeste PL måltotal...
HGW 18:07          
Jeg tog faktisk også på i juleferien. Så han er ikke alene.
Jax Lothbrok 18:14          
Cfever

Jeg tænker slet ikke der er nogen tvivl om han er BLANDT verdens bedste spillere - men synes godt man kan argumentere for at han nok aldrig bliver DEN bedste i verden, pga. hans livsnyder-stil. Eller hvad tænker du?
Lørdag 18. januar