Luk

Hazard med hovedrolle da Real vandt topkamp

| La Liga | 13 kommentarer

Infoboks

Real Madrid - Granada 4-2
La Liga
2' 1-0 Karim Benzema
45' 2-0 Eden Hazard
61' 3-0 Luka Modric
69' 3-1 Darwin Machis
77' 3-2 Domingos Duarte
90' 4-2 James Rodriguez

Eden Hazard scorede og lagde op, da Real Madrid vandt 4-2 over Granada i La Liga.

Der var topbrag i La Liga, da Granada lørdag eftermiddag var på besøg hos Real Madrid. Oprykkerne havde før kampen hentet 14 point i de første syv kampe, hvilket gav dem en andenpladsen i den bedste spanske række.

Det havde kun dagens modstander gjort bedre. Real Madrid stod før opgøret med 15 point efter syv kampe, hvor det endnu ikke var blevet til et nederlag i den bedste spanske række. Lørdag skulle de forsøge at udbygge forspringet.

Den opgave kom godt fra start. Kampen var blot to minutter gammel, da Gareth Bale viste klasse på kanten. Med ydersiden sendte waliseren bolden i feltet og fandt en fri Karim Benzema, som ikke svigtede i situationen.

Real Madrid sad tungt på det hele i starten af opgøret, og efter 25 minutters spil burde føringen være blevet fordoblet.

Værterne erobrede bolden og satte hurtigt kurs mod gæsternes mål. Kontraangrebet endte hos en helt fri Dani Carvajal, som var alene med målmanden. Han afsluttede dog lige på keeperen, der fik reddet bolden til hjørnespark.

Fem minutter før pausen ville Gareth Bale og Real Madrid have straffespark, men både dommeren og VAR sagde nej til waliserens store frustration. Den frustration blev dog glemt fem minutter senere.

Eden Hazard blev kort før pausen sendt i dybden, hvor han elegant chippede bolden over keeperen og i kassen til en 2-0-føring ved pausen.

Værterne startede også anden halvleg bedst, og det var også dem, der fik scoret kampens næste mål efter en times spil.

Eden Hazard trak bolden ind i banen og lagde den til rette for Luka Modric, der fra et godt stykke udefra bragede bolden op i hjørnet til 3-0.

Den stilling holdt dog ikke længe. Blot otte minutter senere fik Granada lidt fornyet håb. Her reducerede Darwin Marchis på et straffespark.

Et kvarter før tid kom udeholdet så helt tilbage i opgøret. Et hjørnespark blev forlænget til bagerste stolpe, hvor Domingos Duarte kom og headede reduceringen i kassen.

Tættere kom Granada dog ikke på point, og Real Madrid lukkede opgøret til sidst. Her stod James Rodriguez fri i feltet hos det storsatsende udehold. Han svigtede ikke og gjorde det til 4-2.

Real Madrid vandt derfor opgøret og udbyggede føringen i toppen af La Liga.


Af Jonas Sand

13 kommentarer

Sims91 17:54          
Vigtig sejr. Langt hed ad vejen en god præstation. Helt unødvendigt at lukke dem ind i kampen igen. Ærgerlig fejl af Areola. Jeg har ellers været fan af hans præstationer de gange, han har spillet.
Skønt endelig at se Hazard direkte involveret i mål både med scoring og assist. Endnu en fremragende kamp af Valverde. Han er efterhånden første mand på midtbanen. Hans arbejdsindsats og unge ben kan i hvert fald ikke undværes. I øvrigt hvilken assist af Bale ved det første mål. Klasse ganske enkelt.
DanielChristoffersen90 17:54          
Vanvid hvordan de her komfortable føringer altid skal smides over bord, den kamp skal jo aldrig blive spændende på den måde... Dejligt med første officielle Hazard mål i den hvide trøje, forhåbentlig flere i vente, det må give noget selvtillid!
endagtilbage 17:58          
Hvor er det en skam at den her kamp kun skal ende med en sejr på 4-2, da Real jo spiller en helt igennem fremragende kamp. Gigantisk koks af Areola, også 5 minutters nervøsitet hvor de scorer efter en dødbold. 2 ting som er svære at garderer sig imod. For Real Madrid spiller jo virkelig en fremragende kamp, og synes bestemt at 5-0 havde været mere retvisende end 4-2. De seneste år har CL virket som et afbræk for en skuffende LaLiga kampagne, men i år virker det helt omvendt. 4 flotte seneste kampe i LaLiga, hvor de så halter i CL. Jeg er fortrøstningsfuld ift. en god Real-sæson i LaLiga.
Mozartballz 17:59          
Hvorfor hader jeg danske kommentatorer så meget?? De siger så mange ligegyldige ting. Vigtig sejr.
Humannxx 18:00          
Rigtig mange gode ting at tage med ud af kampen. Hazard er igang, Modric med en drømmekasse. Generelt kæmper holdet som en enhed og midtbanen fungerer. Men igen igen skal det blive for spændende med 10 minutters dårligt spil, sat igang af Areolas hjerneblødning. Men alt i alt virker det som et Madrid hold i klar fremgang.
Irakeren 18:04          
Håber fandme Casemiro er okay! Sådan som han rullede rundt hele kampen. Mest usympatiske spiller i hele verden. God bedring til ham!

Hazard igen (udover et heldigt mål) var anonym, og bidrog ikke med noget som helst.

De er godt nok svækket på målmandsposten, det er da helt vildt hvor ringe målmænd de har.
R.Carlos3 18:10          
Wow. Hvorfor gider du overhovedet se Reals kampe? Lyder til du er i dårligt humør hver gang.

Iforhold til kampen idag; dejligt der bliver scoret 4 mål, det er vigtigt for selvtilliden. Valverde bidrager med gode løb og fight, det er fedt at se. Hazard med et køligt mål, håber han er ved at være igang nu.
Mandag 14. oktober
Søndag 13. oktober