LeoVegas.dk ready? betfair Bethard Casino24 Advertisement

Hazard om forlængelse: Vil have gode spillere

| England | 28 kommentarer
Highlights: Hazard-straffe afgjorde FA-Cup-finale
Highlights: Dansker-klubben Huddersfield sikrer sig overlevelse i Premier League
Hazard om forlængelse: Vil have gode spillere
Foto: Getty Images

Infoboks

Chelsea - Tottenham
Carabao Cup (24/01)
bet365 1,65 4,00 6,00
NordicBet 1,63 3,90 5,65
Oddset 1,62 3,85 5,50
Stream Chelsea – Tottenham på Eurosport Player
Advertisement
Eden Hazard går og venter på, at Chelsea henter gode spillere. Det skal til, hvis han skal forlænge sin kontrakt i London-klubben.

Eden Hazard har længe været kædet sammen med et skifte væk fra Chelsea, og det er nærmest fast kutyme, at Real Madrid bliver nævnt forud for et transfervindue.

Belgieren har først kontraktudløb i 2020, men Chelsea vil angiveligt gerne forlænge den kontrakt. Engelske BBC har derfor spurgt ham, hvorfor han afventer med at underskrive en ny aftale - og til det svarer han følgende:

- Jeg venter på, at vi får nye, gode spillere til næste sæson. Jeg vil have gode spillere, fordi jeg vil vinde Premier League i næste sæson, siger Eden Hazard ifølge BBC.

Chelsea har ikke vundet et trofæ i denne sæson, og klubben må nøjes med Europa League i den kommende sæson. Der er dog stadig mulighed for at hente FA Cup-trofæet - Manchester United venter i finalen.

- Vi er Chelsea, og vi skal bruge trofæer, når sæsonen er slut. Lige nu har vi intet. Vi har ikke kvalificeret os til Champions League. Så det har været en dårlig sæson, siger han.

- Det op til os at redde sæsonen med FA Cup-trofæet. Jeg har aldrig vundet det. Jeg håber, det lykkes for mig og Chelsea. Vi vil give alt, siger Eden Hazard.

Chelsea møder Manchester United i finalen på lørdag.

Stream Chelsea – Tottenham på Eurosport Player
Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

28 kommentarer

Paven82 08:09          
Fint - jeg forstår ham udmærket. Og bakker ham op.

Nogle af de signings som har været i de forgangende år, har jo været direkte mærkelige/elendige
Hzn 08:12          
Desværre en ganske fair udmelding. Chelsea har været sparsommelige gennem tiden med Conte i spidsen, hvilket har kostet. Bredden er forbedret, men startelleveren er vel kun blevet svagere.

Håber på er stort vindue, hvor man får lukket en række vigtige handler tidligt.
Der Grüne 08:39          
Chelsea har været sparsommelige gennem tiden med Conte i spidsen,
Morata kostede Chelsea 58 mio pund i sommer. Dyreste spiller i Chelseas historie. Bayayoko kostede 40 mio pund. Hvordan hænger det sammen med det du skriver?

Sandheden er vel nærmere, at man har hentet to spillere som ikke har leveret. Ikke at man ikke har villet betale.
Der Grüne 08:46          
... plus at man solgte en af af ligaens tre bedste centrale midtbanespillere til en rival. Det er måske det dårligste transfervindue jeg kan huske Chelsea har haft (når man ser tilbage efter sæsonen). Men det har ikke været pga. at man har været fedtet, efter min mening.
AKA G-Mann 08:49          
Barkley kostede £15 mil også
RobertTheRobber 08:55          
Det er rart at høre, at der trods alt stadig er mulighed for at han forlænger. Jeg var af den overbevisning, at han er i gang med hans sidste kontrakt med klubben. Ikke at jeg kan bebrejde ham for at ville prøve noget andet, når nu han har givet alt for klubben, vundet mange titler og stadig har nogle gode år foran sig. Jeg tror han vil blive endnu bedre i en liga, hvor han ikke bliver sparket ned 30 gange i løbet af en kamp.
Chelsea har været sparsommelige gennem tiden med Conte i spidsen,
Enig. Jeg tror man har håbet på, at man kunne hente det næste scoop som man gjorde med Alonso, ved købene af spillere som Zappacosta, Barkley, Drinkwater, Giroud, Emerson og Rüdiger.

Giroud har præsteret ganske fint og Rüdiger har også set solid ud, men ellers har det ikke været kvalitet der er kommet ind. Emerson har også været hæderlig, de chancer han har fået. Slutteligt kom Kanté til som, prisen taget i betragtning, nok har været det bedste køb i ligaen i lang tid.

Modsat dem, står Bakayoko og Morata. Morata havde en fin start på sin Chelsea-karriere, men skaden han fik har åbenbart ramt ham hårdere mentalt end fysisk, for det var en helt anden spiller vi fik tilbage. Bakayoko er en kegle, der forhåbentligt bliver bedre. Han har vist lidt lovene takter de seneste par gange han har spillet, men det er ikke i nærheden af hvad man har kunne forvente.
Der Grüne 09:22          
Giroud har præsteret ganske fint
Det er mig stadig en gåde at man hentede ham ind i januar - for så stort set ikke at bruge ham. Jeg tror oprigtigt på at han havde gjort forskellen ift. top-4. Klassespiller.
Torsdag 24. januar
Onsdag 23. januar