LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Hazard tror på Modric som Ballon d'Or-vinder

| bold.nyt | 7 kommentarer
Hazard tror på Modric som Ballon d'Or-vinder
Foto: Getty Images

Infoboks

Se AGF - Randers FC 

Live på Eurosport Player

Advertisement
Advertisement

Den belgiske stjerne Eden Hazard både tror og håber på, at Kroatiens Luka Modric løber med Ballon d'Or.

Real Madrid-midten Luka Modric var med til at sikre kroatisk sølv til VM-slutrunden og har allerede vundet FIFA's The Best-pris.

Den kroatiske midtbanespiller er også med i kapløbet om Ballon d'Or og formstærke Eden Hazard håber, at Modric snupper den pris også.

- Jeg tror ikke det bliver mig og jeg synes Luka Modric fortjener den, siger han ifølge Football Espana.

- Der er tre eller fire spillere, der har haft fantastiske år. Man kan også sige at Raphael Varane fortjener den, for han har vundet de to vigtigste trofæer og det gjorde ingen andre.

- Jeg lyver ikke, når jeg siger, at jeg også har gjort noget for at vinde, men jeg tror seriøst, det bliver Modric, der vinder den.

Luka Modric er 33 år gammel.

Se AGF - Randers FC  Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Nanna Møller Karlsen

7 kommentarer

eyeKonfused 13:55          
Ikke at det er ufortjent hvis Modric vinder, men sjovt at der er så mange rygter om ham i Real og så er det to real spillere han synes fortjener den :)
UTG-1986 15:57          
Jo, det er. Modric er langt fra at være eller have været verdens bedste spiller. Den pris mistede sin værdi for mange år siden.
Kontra 16:06          
Også lidt irriterende at han fremhæver Varane. Prisen bør gå til den bedste individuelle præstation, ikke den mest succesfulde spiller. Desværre er det som om, det i højere og højere grad handler om sidstnævnte.
Moderat 17:01          
Jeg synes ogsaa, at den pris har mistet alt vaerdi. Hvis den vitterligt gik til den bedste individuelle spiller, havde Messi vel vundet 8/10 gange. Som det er nu, hvor den gaar til den profil paa et hold med (relativt) mest succes, er den jo ligegyldig.

I aar er det saa Modric men efter min mening, har han I aar ikke vaeret i naerheden af det niveau, han havde for et par saesoner tilbage. Var det i 16/17 hvor han var helt suveraen?

Efter min mening, burde de afskaffe alle former for individuelle priser og haeder, bare saette et FIFPro World XI hold. Hvis ikke Best Player og Ballon D´or fandtes, ville prestigen ved at vaere med paa XI holdet ogsaa vaere stoerre.
Bayliss007 17:21          
UTG - Nævn da bare hvem der er så langt foran han som verdens bedste. Og forklar hvordan du gør det op. Er Brady eller Manning bedst, da Manning havde bedre stats og var en bedre quarterback, men Brady vandt mere og var mere afgørende, selvom han kastede dårligere mange gange. I min optik er det altid vinderne der er bedst, og andre der får prisen som denne, er en trøstepræmie. 3 års CHL dominans taler jo for sig selv
TheFischers 18:55          
I min optik er det altid vinderne der er bedst, og andre der får prisen som denne, er en trøstepræmie.
Du er med på, at et hold godt kan være et bedre kollektiv i en given sæson, selvom de ikke har den bedste individuelle spiller. Hvis du så gerne vil drage paralleller til USA, så er NBA et langt bedre eksempel. Golden State Warriors er med afstand det bedste hold, men LeBron er også med afstand den bedste individuelle spiller. Forskellige ting i forskellige kasser. Hvis man insisterer på at have en pris til den bedste individuelle spiller, så bør den individuelle præstation også være kriteriet, ikke hvordan et hold som kollektiv har præstereret i løbet af sæsonen. Man kan (og bør nok også) medtage som en parameter i kåringen af sæsonens bedste spiller, hvordan en spillers individuelle præstation har været med til at forbedre kollektivets præstation, men at et hold vinder en eller flere af sæsonens vigtigste turneringer betyder ikke per automatik, at det hold derfor nødvendigvis må have haft sæsonens bedste spiller. Den logik giver slet ikke nogen mening.
3 års CHL dominans taler jo for sig selv
De sidste to år har ikke noget som helst med dette års kåring at gøre. Det er flot at hive den tre år i streg, når ingen andre har formået at gøre det to, men det er ikke desto mindre irrelevant i den her sammenhæng.
joac1914 10:44          
Der er mange herinde dee nævner det med, at det ikke afgøres af individuelle priser eller de tidligere år, men nu er reglerne for ballon d´or ændret, så der stemmes ud fra 3 ting: individuelle præstationer, holdpræstationer og tidligere succes
Søndag 26. maj